Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Find Geek Spots

Find Geek Spots is een website die ernaar streeft een hub te zijn voor elke Geek Spot op de planeet Aarde, ons zonnestelsel en daarbuiten! Denk aan stripwinkels, speelhallen, nerd-/game-evenementen, anime-conventies, gamewinkels, Japanse festivals, popcultuurcafés, videogamehotels, nerd-dingen om te doen, e-sportevenementen. Noem maar op! Kortom, alles wat je nerdhart begeert onder één digitaal dak. Het is de nerdhub van het volk!

Als je een roadtrip plant en leuke dingen zoekt om in de stad te doen, kun je deze vinden op Find Geek Spots. Als het geeky, nerdy en/of cool is, doen ze hun uiterste best om het op de lijst te zetten!

Geeks met een visie

De visie van Find Geek Spots is om nerds van over de hele wereld te verbinden via een gedeelde community en ervoor te zorgen dat ze altijd leuke, nieuwe dingen kunnen vinden, waar ze ook heen gaan, hoe ze zich voelen en met wie ze ook zijn.

Kernwaarden van Geeks

De mensen achter Find Geek Spots zijn – en dit komt misschien als een verrassing voor je – gigantische nerds. Zij staan in de eerste plaats voor het verbinden van mensen. Dit betekent dat ze mensen bij elkaar willen brengen die van dezelfde dingen houden, gelijkgestemd zijn en de wereld in willen gaan om met elkaar te ontdekken en nieuwe nerdvriendschappen op te bouwen. Ten tweede hechten zij waarde aan plezier.

Geeks met een missie

Het is hun missie om alle nerdbezoekers te voorzien van een zo uitgebreid en creatief mogelijke database, bestaande uit allerlei verschillende bedrijven en activiteiten die onder de nerdcultuur vallen.

Plaats een reactie