Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Indiana Jones and the Great Circle

Ontdek een van de grootste mysteries uit de geschiedenis in Indiana Jones and the Great Circle, een first-person single-player avontuur dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Raiders of the Lost Ark en The Last Crusade.

Het jaar is 1937, sinistere krachten speuren de wereld af naar het geheim van een oude macht die verbonden is met de Great Circle, en slechts één persoon kan ze stoppen – Indiana Jones. Jij wordt de legendarische archeoloog in deze filmische actie-avonturengame van MachineGames, de bekroonde studio achter de recente Wolfenstein serie, en uitvoerend geproduceerd door Hall of Fame game designer Todd Howard.

Jij bent Indiana Jones. In deze cruciale film doen Indy en Gina een verrassende ontdekking in de Himalaya. Bereid je voor op dit singleplayer avontuur dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Raiders of the Lost Ark™ en The Last Crusade.

Pak je hoed en zweep en bereid je voor op een episch, wereldwijd avontuur in Indiana Jones and the Great Circle. Word de legendarische archeoloog en neem het op tegen sinistere krachten terwijl je vecht om de waarheid achter een van de grootste mysteries uit de geschiedenis te onthullen.

Indiana Jones and the Great Circle komt in 2024 beschikbaar voor pc en Xbox Series X/S.

Plaats een reactie