Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert

Eenmalig beleef je de film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring op het witte doek met maar liefst 200 professionele musici die Howard Shore’s soundtrack volledig live uitvoeren bij de film! Het eerste deel van de trilogie geregisseerd door Peter Jackson blijft een klassieker waar je nooit genoeg van krijgt.

Componist Howard Shore brengt J.R.R. Tolkiens literaire verbeelding tot leven met zijn Academy®- en Grammy® Award-winnende score. De prachtige muziek van Howard Shore geeft de film van Peter Jackson een extra dimensie.

Ga tijdens The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert mee op avontuur met onze favoriete hobbit Frodo in gezelschap van Gandalf, Sam, Merry, Pippin, Elf Legolas, Dwerg Gimli, Boromir of Gondor en Aragorn. Zorg samen dat de ring niet in handen komt van de duivelse Lord Sauron.

Maak je klaar voor een epische muzikale reis door de Shire, Rivendel en Mordor en beleef dit verhaal op een unieke manier door de combinatie van de film en live muziek wat zorgt voor een meeslepende en indrukwekkende ervaring.

“One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them.”

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring in Concert is op 8 september 2023 te beleven in Brabanthallen Den Bosch en op 9 en 10 september in Rotterdam Ahoy.

Jubileumeditie Philharmonie Zuidnederland

Met deze meeslepende show vieren we het 10-jarig jubileum van orkest Philharmonie Zuidnederland met maar liefst 200 professionele orkest en koorleden van PhilZuid, het Brabant koor en Souvenir Jeugdkoor die het podium zullen betreden.

Philharmonie Zuidnederland

De Philharmonie Zuidnederland raakt mensen met klassieke muziek. Het gezelschap staat bekend als hét professionele symfonieorkest van Zuid-Nederland en zoekt de verbinding met alle inwoners van Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Dit krijgt PhilZuid voor elkaar door een rijk scala aan activiteiten. Van grote symfonische concerten met geliefde repertoirestukken in de concertzalen, tot nieuwe concertformules op onverwachte locaties. Van Carnavalsconcerten tot filmprojecten. En van eeuwenoude meesterwerken tot spannende wereldpremières. Met business events worden zakelijke verbindingen met de regio gelegd en de educatieve projecten laten jongeren van dichtbij magische momenten met muziek ervaren. De Philharmonie Zuidnederland is een orkest van en voor iedereen: een bruisend gezelschap dat altijd en overal met bevlogen musici én stafleden maatwerk levert op het hoogste niveau. Duncan Ward is vanaf het seizoen 21-22 chef-dirigent van het orkest. Onder leiding van intendant Stefan Rosu is Philharmonie Zuidnederland een orkest dat doorlopend haar grenzen verlegt.

Brabant Koor & Souvenir Jeugdkoor

Brabant Koor

Brabant Koor is een veelzijdig projectkoor dat op topniveau een breed scala aan concerten geeft. Het koor werkt graag op het snijvlak van traditie en innovatie en geeft grote koorwerken door aan de nieuwe generatie. Sinds de oprichting in 1981 werkt Brabant Koor samen met Philharmonie Zuidnederland en andere vooraanstaande orkesten in binnen en buitenland. Een groot aantal vermaarde gast-dirigenten, waaronder Jaap van Zweden, Valery Gergiev en Hartmut Haenchen, hebben dit toonaangevende concertkoor met groot succes gedirigeerd!

Souvenir Jeugdkoor

Al meer dan 25 jaar bestaat het Souvenir Jeugdkoor onder de muzikale leiding van Peggy Hegeman. Bij dit koor wordt er in veel verschillende stijlen muziek gezongen; uit binnen- en buitenland, popmuziek en musical, maar ook klassieke muziek. Er wordt regelmatig meegewerkt aan uitvoeringen van een opera, musical of een concert van een andere vereniging. Daarnaast worden ook zelfstandig concerten gegeven.

Plaats een reactie