Disney100

Het vertellen van verhalen is al 100 jaar de grootste passie van Disney. Van de ene generatie op de andere leven de mooiste verhalen voor altijd voort. Jullie hebben deze dromen laten uitkomen.

Disney 100: The Concert

Disney100: The Concert

Disney viert zijn 100ste verjaardag! De viering van een eeuw Disney magie tijdens een uitzonderlijke en grandioze tour! Herontdek Disney klassiekers en hun legendarische melodieën, vertolkt door meer dan 100 artiesten op het podium voor meer dan 2 uur muziek. Gesublimeerd door een filharmonisch orkest begeleid door zangers, dansers en officiële Disney stemmen… zullen de grote Disney klassiekers weerklinken tot grote vreugde van jong en oud.

Zo hoor je de mooiste liedjes van Assepoester, Aladdin, de Kleine Zeemeermin, de Leeuwenkoning, Belle en het Beest, Mulan, Tarzan en vele anderen klassiekers, maar ook de nieuwe Vaïana, de Sneeuwkoningin of zelfs Encanto. En natuurlijk kunnen ze de legendarische muziek van de Marvel-, Pixar- en Star Wars universums niet ongehoord voorbij laten gaan!

De beelden van Disney-films geprojecteerd op een 20 meter groot scherm met speciale effecten, licht, lasers en magie zullen je laten dromen tijdens dit onvergetelijke evenement. Of je nu nostalgisch bent of een grote dromer, met vrienden of familie, The 100 years of The Walt Disney Company is een uniek evenement dat je niet mag missen!

Disney: The Concert is te bewonderen op zaterdag 2 december 2023 in Paleis 12 te Brussel.

Plaats een reactie