Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Collect-a-Con Nederland 2024

Collect-a-Con is een fan- en verzamelaars beurs waarbij de liefde en passie voor alles rondom verzamelen centraal staat. Er is op de beurs van alles te vinden rondom Pokémon, Disney, Star Wars, Marvel, Funko, verzamelkaarten, comics en fan art. Eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken waarbij het popcultuur raakt. Fans van films, series, strips, (retro)gaming en merchandise komen naar dit evenement om de unieke sfeer te ervaren en veel plezier te hebben terwijl ze hun fandoms delen met elkaar.

Ben je klaar voor het meest epic popcultuur evenement van het jaar? Collect-a-Con komt naar Egmond aan Zee en jij kunt erbij zijn! Dit unieke evenement biedt alles wat een popcultuurfan zich maar kan wensen. Dit is waarom je naar Collect-a-Con moet komen:

Ontmoet gelijkgestemden

Duik in een wereld waar je jouw passies kunt delen met anderen die jouw liefde voor popcultuur begrijpen. Bij Collect-a-Con maak je deel uit van een geweldige community waar vriendschappen en netwerken worden geboren.

Exclusieve merchandise

Ontdek unieke en zeldzame verzamelobjecten, van limited edition comics tot exclusieve Funko Pops en van sports cards tot Pokémonkaarten. Mis deze kans niet om bijzondere items te scoren!

Gaming voor iedereen

De gaming zone biedt voor elk wat wils, van nostalgische games tot de nieuwste videogames. Een perfecte plek voor gamers van alle leeftijden!

One Piece Toernooi

Doe mee aan het tweedaagse One Piece toernooi. Strijd tegen andere fans en win geweldige prijzen. Laat zien dat jij de beste bent!

Datum en tijd

Zaterdag 9 november 2024 van 10:00 – 16:00 en 20:00 – 22:00 uur
Zondag 10 november 2024 van 10:00 – 16:00 uur

Locatie

Collect-a-Con Nederland 2024 vindt plaats in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

Hotel Zuiderduin
Zeeweg 52
1931VL Egmond aan Zee

Kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis entree. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van Collect-a-Con.

Popfiguren bij Collect-a-Con Nederland 2024

Popfiguren is in 2024 wederom aanwezig bij Collect-a-Con Nederland. Gebruik kortingscode COLLECTACON om je bestelling gratis af te halen op het evenement op zaterdag 9 of zondag 10 november 2024.

Wij wensen veel plezier aan een ieder die het evenement gaat bezoeken en wellicht zien we jullie daar!

Plaats een reactie