Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Disney Adventure World

Maak je klaar om Disney verhalen als nooit tevoren te ervaren wanneer Walt Disney Studios Park wordt omgedoopt tot Disney Adventure World! Het tweede park in Disneyland Parijs zet zijn transformatie en uitbreiding voort op een nooit eerder geziene schaal – te beginnen met een gloednieuwe naam voor de bestemming! De transformatie van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World valt samen met de opening van World of Frozen, wat een nieuwe creatieve visie met zich meebrengt die de voetafdruk van het park bijna zal verdubbelen en het zal transformeren in een wereld van avontuur.

Terwijl het Walt Disney Studios Park begint met de nieuwe versie van Disney Adventure World, kun je binnenkort een gloednieuwe entree ervaren die je verwelkomt op de promenade van het park, Adventure Way, samen met nieuwe ervaringen, attracties en verbeteringen die zijn ontworpen om je rechtstreeks naar het hart van memorabele Disney verhalen te brengen. Disney Experiences stimuleert echter niet alleen het park zelf, want Disney Village krijgt ook een verbeterd aanbod. En als het tijd is om tot rust te komen aan het eind van de dag, komen er ook nieuwe updates naar de Disney Hotels.

En dit is nog maar het begin, want Disneyland Parijs betreedt een gloednieuw tijdperk!

Nieuw hoofdstuk, nieuwe entree

Disney Adventure World markeert het begin van een nieuw hoofdstuk, dat begint met de nieuwe entree van het park in het voorjaar van 2025! Je wordt getransporteerd naar een levendige, moderne openlucht filmstudio, World Premiere, en verwelkomd bij een glamoureuze filmpremière in het hart van Hollywood. Het huidige soundstage-decor zal worden vervangen door geheel nieuwe stukken die een eerbetoon zijn aan historische bioscopen.

Eenmaal buiten bevind je je midden in World Premiere Plaza, de nieuwe op Art Déco geïnspireerde theaterwijk, waar momenteel Walt Disney Animation Studios en Pixar Animation Studios te vinden zijn. Als je onlangs in het park bent geweest, zul je merken dat de teams van Walt Disney Imagineering Paris al hard aan het werk zijn om het voormalige centrale plein in iets heel bijzonders te veranderen.

Reis naar de wereld van Frozen

Je kunt Avengers Campus en Worlds of Pixar al bezoeken, maar binnenkort opent er nog een meeslepende locatie in Disneyland Parijs: World of Frozen! Hier kun je naar het koninkrijk Arendelle reizen. Misschien merk je wel dat de opmerkelijke North Mountain en de kleurrijke gevels langzaam in zicht komen naarmate de bouw vordert.

Nieuw entertainment wacht op Adventure Bay

Het winterse huis van koninginnen Anna en Elsa komt aan de rand van Adventure Bay, een majestueus meer omringd door pittoreske oevers en een promenade in het hart van de uitbreiding van het park. Het zal niet alleen dienen als toegangspoort tot de nieuwe themawerelden eromheen, maar zal ook beschikken over een uniek entertainmentpodium met een kijkgebied van 360 graden. Compleet met fonteinen, muziek, licht en speciale effecten, zal het worden uitgerust met de nieuwste technologieën voor entertainment op waterbasis.

Dat is nog maar het begin! We kunnen niet wachten om in de toekomst meer te delen over een gloednieuwe meeslepende wereld waarvan het concept en ontwerp momenteel worden afgerond door Disney Imagineers.

Geniet van een betoverend uitzicht

Als je verder gaat richting de nieuwe promenade, Adventure Way, ontdekt u een geheel nieuwe gezinsattractie! Raiponce Tangled Spin, geïnspireerd op de geliefde Disney animatiefilm ‘Tangled’, neemt je mee door de iconische scène met zwevende lantaarns voordat je op pad gaat om de heerlijke gerechten te proberen in The Regal View Restaurant and Lounge. Dit nieuwe restaurant met bediening aan tafel biedt een schitterend uitzicht op Adventure Bay en de kans om enkele van uw favoriete Disney prinsessen te ontmoeten.

Alice en de Hartenkoningin gaan naar Parijs

Vanaf 25 mei 2024 debuteert Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland in het Walt Disney Studios Park! Deze wilde, nieuwe show, geïnspireerd op de Disney animatiefilm ‘Alice in Wonderland’, bevat hoogvliegende acrobaten die hun grenzen verleggen in een superkrachtige pop- en rockshow met twee mogelijke eindes, bepaald door het publiek.

Nieuwe actie avonturen op Avengers Campus

Op Avengers Campus zal eind 2024 nieuwe nachtelijke avonturen tot leven komen. Deze meeslepende ervaring vindt plaats in het gebouw van de Worldwide Engineering Brigade tot het voorjaar van 2025 en combineert projecties, muziek en speciale effecten naast een geheel nieuwe verhaallijn met enkele favoriete en nieuwe Disneyland Paris Super Heroes.

Transformatie in Disney Village

Disney Village zet zijn transformatie voort terwijl de huidige winkels geleidelijk opnieuw worden ontworpen om de weg vrij te maken voor nieuwe ervaringen! Deze make-over bevat de introductie van nieuwe Disney winkels tegen het einde van het jaar, en de huidige Disney Store zal later ook in een nieuw jasje worden gestoken. Ook is de renovatie van de LEGO Store bevestigd, inclusief nieuwe fotomomenten, grote bouwwerken en interactieve speelstations.

De nieuwe Disney Davy Crockett Ranch Bungalows

Eerder dit jaar heropende Disneyland Hotel zijn deuren met een koninklijke make-over, maar dat is nog niet alles! Disney Davy Crockett Ranch bungalows krijgen ook een nieuwe look. Het project gaat dit jaar van start en zal de thematiek van het hotel naar een hoger niveau tillen met een knipoog naar de Junior Woodchucks, samen met Donald Duck en zijn vrienden.

De nieuwe ervaringen en nooit eerder geziene schaalvergroting in Disneyland Parijs is slechts een van de vele manieren waarop Disney Experiences de groei over de hele wereld voortzet!

Plaats een reactie