Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

2024 Pokémon World Championships

Het competitieseizoen heeft hier allemaal toe geleid! Maak je klaar voor de Pokémon World Championships 2024 in Honolulu, Hawaï.

De Pokémon World Championships zijn het hoogtepunt van competitief Pokémon play. Tijdens de Pokémon Wereldkampioenschappen, die doorgaans elk jaar in augustus plaatsvinden, komen de beste Pokémon spelers van over de hele wereld samen. Spelers strijden tijdens het driedaagse evenement om een prijzenpot van meer dan 2 miljoen dollar, de titel van Pokémon World Champion en een uitnodiging voor de volgende jaren.

Spelers kwalificeren zich voor Worlds door Championship Points te verdienen tijdens evenementen gedurende het Championship Series seizoen. Pokémon TCG, VGC en Pokémon GO spelers moeten een drempel van Championship Points behalen om hun Worlds uitnodiging te verdienen, terwijl Pokémon UNITE teams bovenaan de Championship Point ranglijst in hun ratingzone moeten eindigen. Het aantal kampioenschapspunten dat nodig is om een uitnodiging te ontvangen, is gebaseerd op zowel de geografische beoordelingszone als de leeftijdscategorie. Details over de Pokémon UNITE Championship Series 2024 worden op een later tijdstip bekendgemaakt. De allerbeste spelers ontvangen een award voor hun deelname aan het evenement.

Plaats een reactie