Aanbieding!

Arno Funko Dorbz Verzamelfiguur

Personage uit Assassin’s Creed

4,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0849803071318 Categorie: Filters: , , , ,

Funko Dorbz Verzamelfiguur van Arno uit Assassin’s Creed.

Assassin’s Creed

Assassin’s Creed gaat over leden van de Order of the Assassins. Hun herinneringen worden ervaren door een personage in de moderne tijd via een apparaat genaamd de Animus. Met de Animus kan de gebruiker deze via genetica doorgegeven herinneringen verkennen. Dit biedt een diëgetische interface, met elementen zoals gezondheidsbalken, een minikaart en doelen die door de Animus worden gepresenteerd. Als het historische personage sterft of een missie mislukt, wordt dit gecorrigeerd als desynchronisatie van het genetische geheugen, waardoor de speler de missie opnieuw kan proberen. De Animus geeft het moderne personage ook speciale vaardigheden die hen helpen hun doelwit in een menigte of andere unieke bezienswaardigheden te zien.

De Assassin’s Creed verhalen draaien voornamelijk om de rivaliteit en het conflict tussen twee oude geheime genootschappen: de Assassins, die vrijheid vertegenwoordigen, en de Knights Templar, die orde vertegenwoordigen. Versies van deze samenlevingen bestaan al eeuwen, waarbij de Assassins probeerden te voorkomen dat de Tempeliers controle zouden krijgen over Pieces of Eden, artefacten die in staat zijn om de vrije wil van mensen te controleren.

Arno

Arno Victor Dorian werd geboren in een Frans-Oostenrijkse adellijke familie die al lang loyaal is aan de Assassin Brotherhood, een organisatie geïnspireerd door de Order of Assassins. Als kind werd Arno wees nadat zijn vader werd vermoord, wat leidde tot zijn adoptie door de familie de la Serre. Deze familie is in het geheim lid van de Templar Order, geïnspireerd op het leger van de Knights Templar. Arno heeft een relatie met zijn jeugdliefde Élise de la Serre, wiens vader ook wordt vermoord. Arno besluit de reden achter de moord te onderzoeken en zich aan te sluiten bij de Assassins aan het begin van de Franse Revolutie.

Grootte

8 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2015

Merk

Nummer

81