The Authority

The Authority

Waar gaat The Authority over?

The Authority volgt de avonturen van het gelijknamige superheldenteam dat voornamelijk bestaat uit superhelden van Stormwatch, die de klus klaren met alle mogelijke middelen.

De originele line-up bestond uit Jenny Sparks, een Britse vrouw die elektriciteit kan opwekken en omzetten; Jack Hawksmoor, die psychisch verbonden is met steden om met hen te communiceren en krachten van hen te ontvangen; Swift, een Tibetaanse vrouw die vleugels en scherpe klauwen bezit; Apollo, een bio-ontworpen Superman; Midnighter, een bio-ontworpen Batman die het vermogen bezit om de bewegingen van zijn tegenstanders in de strijd te voorzien; The Ingeneer, een wetenschapper die haar bloed heeft vervangen door negen liter nanotechnologie en er solide objecten mee kan maken; en The Doctor, een Nederlandse drugsverslaafde en sjamaan die de gecombineerde krachten bezit van de honderden sjamanen die hem voorgingen.

The Authority speelgoed en figuren kopen

The Authority is een comic van Wildstorm, een imprint van DC Comics. Er zijn ook speelgoed en actiefiguren uitgebracht van The Authority.