Fairly Odd Parents

Fairly Odd Parents

Waar gaat Fairly Odd Parents over?

Timmy Turner is een tienjarig jongetje dat in de stad Dimmsdale woont. Hij heeft het zwaar te verduren: ouders die nooit naar hem luisteren, een gemene oppas genaamd Vicky en een leraar die hem constant een onvoldoendes geeft.

Doordat men in de feeënwereld merkt dat hij ongelukkig is, krijgt hij op een dag twee feeënpeetouders toegewezen; de slimme fee Wanda en haar onnozele man Cosmo. Zij vervullen elke wens van Timmy die uitvoerbaar is. Steeds blijkt dat die vervulling van de wens toch niet het gewenste resultaat oplevert, maar integendeel allerlei ongedachte moeilijkheden oplevert, waarna Timmy de wens weer ongedaan gemaakt wenst.

Timmy moet zijn feeënpeetouders goed verborgen houden, want als iemand erachter komt zullen ze bij hem worden weggehaald. Cosmo en Wanda vermommen zich altijd als er iemand in Timmy’s buurt komt.

Fairly Odd Parents speelgoed en figuren kopen

Fairly Odd Parents, of The Fairly OddParents, is een franchise van Nickelodeon. De franchise bestaat onder andere uit cartoons, films, games, speelgoed, Funko Pop en andere verzamelfiguren.