Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Pokémon Horizons: The Series

In een wereld vol vreemde maar majestueuze wezens die Pokémon worden genoemd, begint een nieuw avontuur! Afkomstig uit de ongerepte regio Paldea, reist de timide Liko naar de Kanto regio om de Indigo Academy bij te wonen en een Pokémon trainer te worden – een persoon die relaties aangaat met Pokémon en ze traint om deel te nemen aan gevechten. Al snel krijgt Liko Nyahoja, een wispelturige Grass-type Pokémon, als haar eerste partner.

Voorafgaand aan Liko’s overplaatsing naar Kanto, geeft haar grootmoeder haar een bijzonder glanzende hanger als beschermende amulet. Een raadselachtige organisatie – The Explorers – lijkt echter een geheim te kennen over het amulet en slaagt er bijna in deze van Liko te stelen. Gelukkig wordt ze gered door de Rising Volt Tacklers, een groep avonturiers onder leiding van een Lizardon-rijdende trainer genaamd Friede.

Na een reeks ontmoetingen met The Explorers besluit Liko om zich bij Friede’s team aan te sluiten en hem en zijn bemanningsleden te vergezellen op een grootse reis door de regio’s. Onderweg proberen ze niet alleen de mysteries van de wereld van Pokémon te ontrafelen, maar ook de kracht die in haar hanger zit.

Pokémon Horizons: The Series is vanaf vrijdag 14 juli 2023 te zien

Plaats een reactie