Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

King of Collectibles: The Goldin Touch

Ken Goldin en zijn slimme team komen in actie in deze spannende serie die een kijkje neemt in een toonaangevend veilinghuis dat gespecialiseerd is in zeldzame verzamelobjecten.

Afleveringen

Hail to the King

Een koppige verkoper verandert een veiling in een zenuwslopende situatie voor Ken en Dave. Kaartfanaat Drake hoopt flink te scoren en een expert taxeert Beanie Babies.

Number One or Bust

Ryan ontmoet een man met een Apple-computer uit 1976, die nog meer van dat soort spul in zijn kelder heeft staan. Een verzamelaar verkoopt een iconisch El Clásico-shirt.

The Goldin Ticket

Myesha regelt haar eerste muziekconsignatie, waarmee ze enkele persoonlijke items van Jimi Hendrix en Jim Morrison binnenhaalt. Daarna heeft ze verbluffend nieuws.

Puerto Richo

Terwijl Ken een topverzamelaar probeert in te palmen, komt er een WWE-legende langs op kantoor met een glinsterende mantel. Een set Pokémon-kaarten kan geschiedenis schrijven.

Dreams Do Come True

De unieke ontdekking van een tiener kan de toekomst van zijn familie veranderen. Ken leert Peyton Manning over verzamelen, daarna maakt hij een bokskampioen gelukkig.

The Goldin Offer

De Robbies proberen een NBA-ster over te halen om een droomdeal te sluiten. Een kleine zolder herbergt een geweldige verzameling. Laura overweegt om voor haar vader te gaan werken.

Seizoen 1 van King of Collectibles: The Goldin Touch is vanaf nu te zien op Netflix.

Plaats een reactie