Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Halo The Series

Halo The Series toont een episch 26e-eeuws conflict tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging, bekend als het Covenant. Het zal combineert persoonlijke verhalen met actie, avontuur en een rijkelijk ingebeelde visie op de toekomst. In de aanpassing voor Paramount+ zal Halo plaatsvinden in het universum dat voor het eerst tot stand kwam in 2001 met de lancering van de eerste Halo-game van Xbox®.

In een oorlog voor het voortbestaan van de mensheid is ons dodelijkste wapen onze grootste hoop. Zie Master Chief, Cortana, the Covenant en de andere Spartans of Silver Team in deze epische trailer voor de nieuwe Paramount+ Original Series. Vind de Halo, win de oorlog.

In de serie spelen Pablo Schreiber (de Master Chief, Spartan John-117), Natascha McElhone (Dr. Halsey), Jen Taylor (Cortana), Bokeem Woodbine (Soren-066), Shabana Azmi (admiraal Margaret Parangosky), Natasha Culzac (Riz -028), Olive Gray (Miranda Keyes), Yerin Ha (Kwan Ha Boo), Bentley Kalu (Vannak-134), Kate Kennedy (Kai-125), Charlie Murphy (Makee) en Danny Sapani (Captain Jacob Keyes).

Halo The Series is vanaf donderdag 24 maart exclusief te streamen op Paramount+.

Plaats een reactie