Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Nieuwe figuren en poppetjes

Het is nu bijna een jaar geleden dat Popfiguren online is gegaan en we willen jullie dan ook bedanken voor alle bestellingen en positieve reacties. We zien het aantal bezoekers en volgers dagelijks groeien en dat motiveert ons om vooral door te blijven gaan met wat we doen. Daarom hebben we besloten om het assortiment voor jullie eens flink uit te breiden!

We hebben de afgelopen weken contact gehad met verschillende leveranciers en hebben bijna 50 titels en maar liefst honderden producten kunnen toevoegen aan de categorieën films, series, games, comics en muziek.

In de webshop bieden we alleen nieuwe items aan in de originele verpakking. Maar als verzamelaars hebben we ook nog een aanbod van tweedehands en vintage speelgoed figuren en poppetjes, die niet in de webshop zullen verschijnen. Ben jij op zoek naar specifieke figuren die (nog) niet in de webshop staan? Dan kun je altijd contact opnemen via onze social media kanalen, of je kunt een e-mail sturen via het online contactformulier.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Popfiguren en het actuele aanbod? Jullie kunnen ons volgen via Facebook, Twitter, Instagram of de blog pagina op onze website.

Plaats een reactie