Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Fijne feestdagen en een gelukkig 2024!

Het jaar is weer voorbij, tijd voor een terugblik op 2023. Voor Popfiguren was 2023 een productief en succesvol jaar waarin we enorm zijn gegroeid. Doordat het assortiment verder is uitgebreid met nieuwe en vintage speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren, is ook onze klantenkring vergroot. Verzamelaars, fans en liefhebbers van popcultuur hebben hun weg weten te vinden naar onze webshop en ook vele ouders hebben hun kinderen weer blij kunnen maken met hun favoriete figuren uit films, series, games, comics en muziek.

Daarnaast was Popfiguren afgelopen jaar wederom aanwezig bij de evenementen van Toyzone in Amsterdam en Collect-A-Con in Nijkerk. Het blijft geweldig om al onze volgers en mede verzamelaars persoonlijk te ontmoeten en informatie uit te wisselen over speelgoed, verzamelen en popcultuur. In 2024 proberen we dan ook weer zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij verschillende speelgoedbeurzen, comic cons en andere evenementen op het gebied van verzamelen en popcultuur.

Tijdens de feestdagen kunnen jullie weer verschillende nieuwe en vintage figuren kopen met korting, zodat we in 2024 het assortiment weer kunnen aanvullen met nieuwe figuren. Ben jij op zoek naar specifieke actiefiguren, Funko Pops of andere verzamelfiguren die niet in de webshop te vinden zijn? Neem dan contact op via het contactformulier en wellicht kunnen we elkaar helpen om onze verzamelingen uit te breiden.

Popfiguren wenst jullie allemaal fijne feestdagen met een gelukkig nieuwjaar en hoopt jullie allemaal weer terug te zien in 2024!

Art by Duane Shoots Toys

Plaats een reactie