Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

The Toy Chasers

The Toy Chasers is een serie van The Game Changers. The Game Changers strompelen door het leven op zoek naar games en speelgoed, terwijl ze proberen opnieuw verbinding te maken met die gouden jeugdherinneringen.

More Than Meets the Eye

Melvor, Jay en Billy stappen de sneeuw in om op speelgoed te jagen. Ze ontmoeten een man van Craigslist die een grote voorraad G1 Transformers speelgoed heeft.

Yo Joe Mama – GI Joe

Melvor, Jay en Billy gaan naar een speelgoedconventie om nog wat speelgoed van hun lijst te schrappen. Zal Jay afgeleid worden door videogames?

These ARE the Toys You’re Looking For

Tijd voor een speelgoedjacht. De Toy Chasers en Alphaomegasin gaan naar de meest verbazingwekkende speelgoedwinkel waar ze ooit zijn geweest, Toy Base 10. Met talloze vintage Transformers, GI Joe, Star Wars en meer krijgen de jongens uiteindelijk meer dan ze hadden verwacht.

The Greatest GI Joe Collection in the World

De jongens gaan naar het huis van Aire, een van de grootste speelgoedverzamelaars ter wereld, om haar GI Joe collectie te bekijken, die door velen wordt beschouwd als de grootste GI Joe collectie ter wereld. Zullen ze iets uit haar handen kunnen wrikken?

Getting Defiant

Billy vindt een van zijn meest gezochte speelgoed bij Retropalooza. Ondertussen vindt Melvor iets uit zijn kindertijd.

California Scheming

De jongens gaan naar Californië en krijgen toegang tot een gigantisch magazijn vol speelgoed. Zullen ze geweldige dingen vinden, of ten onder gaan?

Stupid

De jongens komen terecht in het Toy & Action Figure Museum en stoppen onderweg bij een paar kringloopwinkels op zoek naar speelgoed. In deze aflevering worden de jongens vergezeld door Dodongo en AlphaOmegaSin.

Broke N Toys

Melvor en Billy gaan naar een speelgoedwinkel en vinden allerlei coole spullen, maar kunnen ze het betalen?

Grab Life By The Snaggletooth

Melvor, Jay en Billy gaan naar een Toy Convention om vintage speelgoed in te kopen. Jay moet beslissen of hij de sprong wil wagen en een van de zeldzaamste Star Wars figuren wil kopen.

Reptilian Alien People

De jongens gaan naar een andere speelgoedshow en vinden iets dat je zeker niet elke dag ziet. Maar moet Billy er zijn geld aan uitgeven of niet?

Toys, Toys, all Kinds of Toys

De jongens gaan naar Colorado om de garage van hun vriend Scott te doorzoeken op zoek naar retro speelgoed en een heleboel GI Joe dingen. Daarna bekijken ze een van de meest epische speelgoedkamers die ze ooit hebben gezien!

Strike First, Strike Hard

De jongens gaan voor Retro Mania naar New Branfels om geweldig vintage speelgoed te vinden. Jay vindt een hele coole speelgoedlijn uit zijn verleden. Daarna gaan ze naar een rommelmarkt om op jacht te gaan naar alles wat ze kunnen vinden!

One Man’s Trash

Melvor krijgt een telefoontje van een vriend over een van de meest verbazingwekkende speelgoedvondsten die je ooit zult horen… en of Melvor de TERRORDROME zou willen hebben. Dus ontmoeten de jongens elkaar om een van de meest gewilde GI Joe speelgoed te bemachtigen en besluiten een speelgoedshow vol vintage speelgoed te bekijken.

Ghoulie Grins

De jongens gaan naar Retro Expo in Plano om te jagen op aanbiedingen van vintage speelgoed en games. Ze komen onder andere vintage Star Trek speelgoed, Lazer Tag, Gremlins en Ghoulies tegen. Tim heeft een van de zeldzaamste GI Joes ooit gemaakt en ontmoet de legendarische Chuck Norris.

Three Thousand Dollars!

Het is weer tijd om met oude vrienden op zoek te gaan naar speelgoed! Melvor vertelt over zijn plan om het huis over te nemen met robots, Dodongo herbeleeft een trauma terwijl hij goedkope GI Joes probeert te bemachtigen, Jay geeft daadwerkelijk geld uit en Billy blijft laten zien waarom hij waardeloos is.

Why Do I Want That?

Melvor en Billy gaan op zoek naar vintage speelgoed op de Retro Expo. Melvor ontdekt iets dat hem aanspreekt, maar waarom? Billy vindt een holy grail Transformer… voor veel geld, en Melvor ontmoet ook een jeugdheld.

Unbelievably Weird Celebrity Encounter at A Toy Show

Billy, Jay en Rob gaan naar een ander Retro Fest waar je allerlei vintage speelgoed en games kunt vinden, maar ook bizarre ontmoetingen kunt hebben met beroemdheden…

Plaats een reactie