Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Klein Maar Fijn Seizoen 3

Het SBS6-programma Klein Maar Fijn is terug! In dit derde seizoen nemen weer nieuwe miniatuurbouwers het tegen elkaar op. Presentator Jan Versteegh, de jury en kandidaten toeren deze keer door het land en komen op zes bijzondere locaties, die ook als decor en inspiratie dienen voor de opdrachten. 

Van Efteling tot Slot Loevestein en van de stad Deventer tot het Zuiderzeemuseum. De hoofdprijs? 2500 euro.

Klein Maar Fijn

Het derde seizoen van de bouwshow Klein Maar Fijn daagt de deelnemers uit om de felbegeerde titel van ‘beste miniatuurbouwer van Nederland’ te veroveren.

Jan Versteegh reist hiervoor wekelijks door het land en schotelt de deelnemers op inspirerende plekken twee opdrachten voor. Tijdens de korte opdracht moeten ze binnen een dag al met een creatie komen. Voor de grote opdracht krijgen ze meerdere dagen de tijd om met iets spectaculairs te komen. Het is daarna aan juryleden Dido Geluk en Bobby de Groot om de creaties te beoordelen en te bepalen welke deelnemers een ronde verder mogen.

Attractiepark

Deze reeks opent gelijk met een knaller van een opdracht die alles te maken heeft met: de Efteling. Jan Versteegh heeft in de Efteling de werkplaats geopend en daagt de deelnemers uit om een miniatuurattractie te maken.

Benieuwd wie daarin slaagt en wie niet? Het derde seizoen van Klein Maar Fijn is vanaf 18 oktober 2023 iedere woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Bron: TVgids

Plaats een reactie