Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Figure Realm

Figure Realm is de droom van actiefiguurverzamelaars. The Realm heeft een breed scala aan functies om aan al je behoeften op het gebied van actiefiguren te voldoen, of je nu een professionele verzamelaar bent of net met je verzameling begint, Figure Realm is de bron voor actiefiguren.

Ben je dagelijks bezig met het bijhouden van je collectie? Blader dan eens door de enorme database met checklists om de ontbrekende actiefiguren op te sporen, of gebruik ze om je verzameling gratis online bij te houden. Heb je een artistieke kant? Bezoek de tutorials om te leren hoe je je bestaande figuren kunt aanpassen of hoe je geheel nieuwe kunt maken van kapotte figuren en reserveonderdelen. Ter inspiratie kun je de duizenden custom figuren bekijken die door andere gebruikers zijn gemaakt.

Of je doel nu het verzamelen, creëren of communiceren is met anderen die dezelfde interesses hebben, Figure Realm heeft het allemaal en biedt een geweldige plek om meer te leren over actiefiguren en je kennis over speelgoed te laten groeien.

Plaats een reactie