Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Disney Cruise Line 2025

De allereerste details over de volgende Disney Cruise Line schip zijn bekend! Ze beginnen aan een epische nieuwe reis met onze favoriete Disney helden en -schurken. De Disney Destiny is het zusje van de Disney Wish en Disney Treasure en krijgt het unieke thema: Heroes and Villains, dat voortkomt uit de geliefde Disney verhalen, -personages en themaparkattracties.

De teams van Disney Cruise Line en Walt Disney Imagineering werden bij de ontwikkeling van dit nieuwe schip geïnspireerd door de dynamische dualiteit van elk groot Disney verhaal, waar tegengestelde krachten van licht en donker de personages ertoe aanzetten hun doel te bereiken. Aan boord zullen gasten zowel helden als schurken tegenkomen – waaronder die uit geliefde Walt Disney Animation verhalen als The Lion King, Hercules en 101 Dalmatiërs – in ruimtes, ervaringen en entertainment tijdens hun reis.

Minnie Mouse belichaamt de geest van de Disney Destiny in dit gloednieuwe filigrane kunstwerk voor de boeg van het schip, waarmee een geliefde designtraditie van Disney Cruise Line wordt voortgezet. Als een echte superheld met cape en een dappere houding zal ze gasten meenemen op epische cruisevakanties.

De Disney Destiny bereikte ook een mijlpaal in de nieuwbouw met de kielleggingsceremonie op de Meyer Werft scheepswerf in Papenburg, Duitsland, een maritieme traditie die is ontworpen om het schip geluk te schenken. De oplevering van het schip staat gepland voor 2025 als onderdeel van een meerjarige uitbreiding van de Disney Cruise Line vloot, waaronder de Disney Wish en Disney Treasure, de Disney Adventure met als thuishaven Singapore, en de nieuwe eilandbestemming op de Bahama’s, Disney Lookout Cay bij Lighthouse Point.

Disney Cruise Line

Disney Cruise Line biedt een vakantie-ervaring als geen ander die gezinnen op magische wijze samenbrengt en tegelijkertijd ongeëvenaard kinderplezier en ontspannende tijd voor volwassenen biedt. Ontdek wat Disney onderscheidt tijdens een unieke reis met gastvrijheid van wereldklasse, legendarische service en aandacht voor detail waar Disney bekend om staat; het is de magie die alleen Disney kan bieden!

Plaats een reactie