Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Spirit Ongetemd

Spirit Ongetemd is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation.

Lucky Prescott (Isabela Merced, Dora and the Lost City of Gold) heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro (Eiza González, Fast & Furious: Hobbs & Shaw) nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora (Julianne Moore) heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky’s vader Jim (Jake Gyllenhaal), in Miradero.

Lucky is absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt, en ze bevriend raakt met twee meisjes die paardrijden, Abigail Stone (Mckenna Grace, Captain Marvel) en Pru Granger (Marsai Martin, Little). Pru’s vader, staleigenaar van Al Granger (Andre Braugher, Brooklyn Nine-Nine), is de beste vriend van Lucky’s vader. Wanneer een harteloze paardendrijver (Walton Goggins, Justified van FX) Spirit en zijn kudde wil vangen en veilen voor een leven van dwangarbeid, schakelt Lucky haar nieuwe vrienden in. Dapper begint ze aan het avontuur van haar leven om het paard te redden dat haar heeft geholpen om verbintenis te voelen met haar moeders nalatenschap en Mexicaanse afkomst.

Spirit Ongetemd is het volgende hoofdstuk in DreamWorks Animations geliefde franchise die begon met de Oscar-genomineerde film Spirit: Stallion of Cimarron uit 2002 en een Emmy-winnende TV-serie omvat. De film is geregisseerd door Elaine Bogan (Trollhunters: Tales of Arcadia van Netflix en DreamWorks Animation Television) en wordt geproduceerd door Karen Foster (co-producent, How to Train Your Dragon). De co-regisseur van de film is Ennio Torresan (Head of Story, The Boss Baby), en de filmmuziek is van componist Amie Doherty (Undone van Amazon, Marooned van DreamWorks Animation).

Spirit Ongetemd is vanaf woensdag 4 augustus 2021 te zien in de bioscoop.

Plaats een reactie