Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

World of Dinos 2024

De levensechte dino’s kunnen niet wachten om vrijgelaten te worden bij World of Dinos, en dit jaar in Amsterdam!

Ga mee op spannende ontdekkingstocht

Deze zomer nemen levensgrote dinosaurussen Amsterdam over. Help jij Ranger Tom tussen 13 juli en 1 september 2024 in zijn onvergetelijke ontdekkingstocht? Trotseer alle uitdagingen, kijk de meest angstaanjagende dino’s in de ogen en beleef de spannendste avonturen. Maar pas op! Je bezoek is niet zonder gevaar.

De perfecte combinatie van plezier en educatie

Hoe groot was Omeisaurus? Wat was de meest angstaanjagende dino? En hoe snel kon Pterodactylus vliegen? Ga als echte avonturier op ontdekkingstocht door World of Dinos en leer alles over dinosaurussen, hun leefomgeving en hun gewoontes. Weet jij alle vragen van de speurtocht te beantwoorden?

Wordt een echte dinoranger in de kidszone

Ga op jeepsafari, sla een balletje op de dino golfbaan of ga als echte ranger opzoek naar bijzondere opgravingen. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de avontuurlijke kidszone van World of Dinos. Kom tijdens het spelen ook genieten van wat te eten en drinken bij de horecagelegenheid van World of Dinos.

World of Dinos Amsterdam

Deze zomervakantie is World of Dinos weer terug in de hoofdstad van Nederland: Amsterdam! Op deze centrale locatie van meer dan 6.000 m2 vind je meer dan 60 levensechte dino’s. Met een brullende T-rex en een razendsnelle Velociraptor ga je weer even terug in de tijd. De gemiddelde duur van World of Dinos is 2 tot 2,5 uur. Er is echter geen tijdslimiet.

Datum

Zaterdag 13 juli t/m zondag 1 september 2024
Open van 10.00 tot 17.00 uur. Entree geopend tot 15.00 uur

Tickets

Volwassenen Vanaf 12 jaar €21,50
Kinderen 3 t/m 11 jaar en 65+ €19,50

Locatie

World of Dinos
Donauweg 11
1043 AJ Amsterdam

De locatie van World of Dinos Amsterdam is op verschillende manieren goed te bereiken. De auto parkeren kan op het terrein van Donauweg 11 tegen een tarief van €12,50 per dag. Parkeer de fiets of scooter in de aangewezen fietsenstalling op het terrein of bezoek World of Dinos met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Amsterdam Sloterdijk is het zo’n 12 minuten lopen naar de locatie.

Tickets zijn online verkrijgbaar via de officiële website van World of Dinos.

Plaats een reactie