Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Heroes Dutch Comic Con 2019

De wintereditie van de Heroes Dutch Comic Con is op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. De nieuwste games worden geïnstalleerd en vanuit alle windstreken van het land zijn de movie props onderweg. De cosplayers zijn druk met het ontwerp van de outfits, de comic artists zetten de puntjes op de i en de standhouders verdiepen zich in de laatste trends en nieuwste items. Alle gasten zijn bekend gemaakt en bestaan uit verschillende acteurs, comic artists en cosplayers.

Acteurs

Marie Avgeropoulos

Ook wel bekend als Octavia Blake uit The 100. Je kent haar wellicht ook van haar rollen in Isolation, Numb, A Remarkable Life, Tracers en I Love You Beth Cooper.

Evanna Lynch

Evanna Lynch is vooral bekend geworden van haar rol als Luna Lovegood uit de Harry Potter filmreeks van Warner Brothers. Daarnaast speelt ze ook o.a. in My name is Emily.

Colin O’Donoghue

In 2012 is Colin te zien in ABC’s hitserie Once Upon A Time, waarbij hij de fan-favoriet “Captain Hook” speelde. De serie ging 7 seizoenen mee en werd gelicentieerd in meer dan 190 landen, met een hoge positie op de belangrijkste Europese markten evenals in de Verenigde Staten.

Ian Ziering

Ian Ziering speelde praatjesmaker Steve Sanders in de serie Beverly Hills 90210. Tegenwoordig is Ziering vooral bekend als hoofdrolspeler Fin Shepard uit SyFy Channel’s vijfdelige televisiefilm Sharknado (2013).

Chandler Riggs

Chandler Riggs is misschien wel het meest bekend van zijn hoofdrol als de tiener ‘Carl Grimes’ in de seizoenen van de angstaanjagend spannende serie ‘The Walking Dead’.

Jonny Cruz

Jonny Cruz staat bekend om zijn voice overs. Hij heeft er al een hoop achter zijn naam staan. Lúcio van de game Overwatch is zijn bekendste. We verheugen ons erop om hem te verwelkomen op het evenement.

Comic artists

Arthur Adams

Arthur Adams is een award winnende artiest die al vrij snel een favoriet onder de fans werd als de penciler van de veelgeprezen mini-serie Longshot uit 1985. In zijn lange carrière werkte hij ook aan de covers en het binnenwerk van vele indrukwekkende titels.

Carlos Pacheco

De Spaanse Carlos Pacheco is één van de belangrijkste comic artists van de afgelopen jaren. Hij begon met het maken van covers voor Spaanse versies van Marvel Comics, tot de kans bij Marvel UK zich voordeed.

CAFU

CAFU heeft voor Marvel gewerkt aan comic books als Black Panther. Hij werd benoemd tot één van de artiesten die verantwoordelijk was voor de New-52, een relaunch van DC Comic, met o.a. The Grifter en Blackhawks titels. Onlangs is hij teruggekeerd naar Marvel, waar hij de best verkochte Valkyrie illustreert: Jane Foster.

Kurt Busiek

Kurt Busiek startte met het maken van comics in 1982 door zijn eerste scripts voor beide DC en Marvel Comics te verkopen na een maand afgestudeerd te zijn. Echter brak hij niet direct door. Pas in 1994 brak hij door met Marvel’s ‘The Groundbreaking mini-serie”, waar hij samen aan werkte met painter Alex Ross.

Joyce Chin

Joyce Chin werkt al sinds 1995 in de stripwereld, toen ze verschillende nummers van Guy Gardner: Warrior for DC Comics schreef.

Alanna Smith

Alanna Smith is de editor binnen het ‘Avengers kantoor’ bij Marvel Comics. Zij werkt momenteel aan Ms. Marvel, Ironheart en aan de meeste comics van de Avengers en Fantastic Four familie zoals Captain America, Tony Stark, Iron Man en de nieuwe Doctor Doom.

Chris Sprouse

Chris Sprouse heeft werkelijk van alles geïllustreerd. Van Action Comics tot de Uncanny X-Men, maar hij staat waarschijnlijk het meest bekend om zijn werk voor Wildstorm/DC Comics’ Tom Strong serie.

Brad Walker

Brad Walker heeft voor zowel DC Comics als Marvel gewerkt. Hij is vooral bekend van zijn werk aan Batman: Detective Comics voor DC Comics.

Cosplayers

Leobane

Leobane is een gespierde Franse cosplayer en wordt beschouwd als één van de meest prominente mannelijke cosplayers van Europa. Hij werkt intensief aan zowel zijn lichaam als zijn kostuums en het resultaat is adembenemend.

Liechee

Liechee is een cosplayer uit Duitsland en is gefascineerd door knutselen, naaien en make-up. Ze houdt ervan om nieuwe technieken uit te proberen en deelt graag haar ervaringen met anderen om hen te helpen.

Issabel

Issabel maakt al 4 jaar lang Cosplay Kostuums voor zowel comics, TV series als films. Ze staat bekend om haar precisie en passie wat betreft Cosplay.

Fan van series of ben jij een filmfreak? Houd je van cosplay, comics, manga, gaming of esports? Of je nou die fanatieke boardgamer bent of liever shopt naar geeky merchandise… Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal! Bereid je voor op een geweldig weekend vol entertainment, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passie met anderen en maak nieuwe vrienden.

Tickets zijn nog steeds te bestellen op de officiële website www.dutchcomiccon.com

Plaats een reactie