Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Disney Halloween Festival 2023

Geniet van 1 oktober tot en met 5 november 2023 tijdens het halloweenseizoen van de geestige halloweensfeer in Disneyland Paris. Laat je betoveren door een geestige halloweensfeer met vrolijk grijnzende pompoenen, adembenemende decoraties, vrolijke skeletten en schattige geesten. Verschrikkeleuke momenten voor jong en oud!

De Disney Schurken stelen de show!

Ontmoeting met een Disney Schurk

Raap dit jaar al je moed bij elkaar voor griezelige ontmoetingen met de grootste Disney Schurken, in hun schuilplaatsen en in het Disneyland Park.

A Night Fall with Disney Villains

Dit jaar betoveren de Disney Schurken het Kasteel van Doornroosje zodra de zon ondergaat met projecties, muziek en waterfonteinen voor een spannend geestig moment.

Beleef de terugkeer van de halloweenparade

Geniet van deze gezellige halloweenparade waarbij de Disney Figuren rondspoken in vrolijk herfstkostuums door de straten van het Disneyland Park.

Ontmoet de griezelleukste Disney Figuren

Beleef een geweldig geestig moment met Donald, Goofy en hun vrienden, allemaal schrikbarend schitterend uitgedost om het seizoen nog meer te laten stralen.

Schrikbarend leuke attracties voor alle leeftijden

Voor kinderen

Halloween in Disneyland Paris is vol leuke en spannende attracties, zoals Blanche-Neige et les Sept Nains, waarbij je een reis maakt door een geheimzinnig bos.

Voor jong en oud

Voor een spooktaculair avontuur kan het hele gezin het Disneyland Park bezoeken. Durf jij je ogen open te houden in Phantom Manor?

Voor volwassenen

Schreeuw van plezier in The Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park, waar je Halloween naar een hoger niveau brengt.

Plaats een reactie