Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Disney D23 Day 2024

Disney D23 Day is het grootste Disney fan evenement met de meest ongelooflijke Disney momenten. Mis dit jaar geen moment van de magie!

Disney fans over de hele wereld zullen zich van 9 tot en met 11 augustus 2024 opnieuw verzamelen in Anaheim, Californië, voor D23: The Ultimate Disney Fan Event, een unieke ervaring met de ongeëvenaarde verhalen en innovatie van The Walt Disney Company.

Dit jaar is D23 vernieuwd om uitgebreider en meeslepender te zijn dan ooit tevoren, waardoor fans toegang krijgen tot meer van waar ze van houden uit de hele Disney wereld tegen een verbazingwekkende prijs. Met terugkerende fan favorites en nieuwe verrassingen zal dit buitengewone evenement drie dagen lang grote showcases en presentaties bevatten, een uitgebreide beursvloer met het laatste nieuws van Disney merken en -partners, meer winkelmogelijkheden en een week lang een viering van Disney fandom in de aanloop naar het evenement.

Programma Disney D23 Day 2024

  • Drie avonden vol showcases in het Honda Center
  • D23 Day in Angel Stadium op zondag 4 augustus
  • D23 Day in Disneyland Resort op donderdag 8 augustus
  • De grootste en meest uitgebreide beursvloer in de geschiedenis van D23
  • Uitgebreide winkelervaring
  • D23 Fan-tastic Prizes Sweepstakes

Dit is de 2024 class of Disney Legends! Bekijk de Disney Legends Ceremony gepresenteerd door Ryan Seacrest op zondag 11 augustus 2024 bij de D23: The Ultimate Disney Fan Event.

Plaats een reactie