Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Comic Con Amsterdam 2020

Vanwege de vele uitdagingen die het COVID-19 virus met zich heeft meegebracht, en de belangrijke veiligheidsmaatregelen die in acht moeten worden genomen, is er besloten om Comic Con Amsterdam 2020 uit te stellen naar 2021.

De nieuwe datum is zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021 en we zijn blij te mogen mededelen dat de reeds aangekondigde gasten op deze nieuwe datum ook van de partij zijn! Dat betekent dat al aangeschafte tickets geldig blijven voor 2021 en je hoeft daar niets voor te doen. Ze zullen automatisch worden omgezet.

Als je niet aanwezig kan zijn op de nieuwe datum, kan een digitale credit voucher worden uitgegeven op verzoek. Deze voucher blijft geldig voor alle aankomende Showmasters evenementen tot 30 augustus 2021. Mocht je tot die tijd het voucher niet hebben gebruikt, kun je op daarna op verzoek een volledige restitutie aanvragen.

We hopen dat jullie allemaal veilig zijn en goed voor jezelf zorgen. Ook zien we ernaar uit om jullie bij de aankomende evenementen te mogen zien!

Plaats een reactie