Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Avatar: The Last Airbender in Concert

Avatar: The Last Airbender in Concert bevat de muziek en iconische scènes uit de serie tot leven gebracht door een live orkest. In 2024 komt het orkest naar Nederland voor een spectaculair concert.

Avatar: The Last Airbender in Concert 2024

Ervaar de soundtrack van de geliefde animatieserie, uitgevoerd door een live orkest, terwijl Aangs epische reis tot leven komt op een bioscoopscherm.

Dompel jezelf onder in een ruim twee uur durende show met een live orkest dat de iconische muziekscore van de show tot leven brengt, in perfecte harmonie met hoogtepunten en favoriete momenten uit de serie. Taiko en Erhu zullen de spotlight delen met violen en klarinetten, terwijl de meest geliefde scènes uit de serie zich op het scherm afspelen en kijkers naar de Avatar wereld brengen om de meest memorabele momenten van de serie te ervaren met Aang, Katara, Toph, Sokka, Zuko en meer.

Deze spectaculaire productie, gecomponeerd en gearrangeerd door Emmy Award-winnende componist en muzikant Jeremy Zuckerman, vergroot niet alleen de epische reikwijdte en het hoge drama van de serie, maar markeert ook een spannende primeur: de kans om de boeiende wereld van Avatar: The Last Airbender te ervaren via dit live orkestconcert.

Avatar: The Last Airbender in Concert in Nederland

Mis deze buitengewone kans niet om de epische odyssee van Avatar: The Last Airbender opnieuw te beleven als nooit tevoren. Avatar: The Last Airbender in Concert is op zondag 28 april 2024 te zien in De Doelen te Rotterdam.

Plaats een reactie