Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Fanlogo’s van superhelden en schurken

We hebben een aantal verbluffende concepten voor fanlogo’s gezien, maar dit moet wel een van de meest uitgebreide collecties zijn. Een grafisch ontwerper heeft het tot zijn missie gemaakt om logo’s te maken voor onze favoriete superhelden en schurken, met een zeer creatief gebruik van typografie.

Van Spider-Man en de Hulk tot Joker en Spawn, Sergey Kyrmanov heeft tekst ontworpen die perfect de vorm aanneemt van het gezicht of masker van het personage, waardoor een uniek logo is gecreëerd. Hij heeft zelfs een nieuwe term voor zijn techniek bedacht.

Kyrmanov heeft tientallen tekstlogo’s ontworpen die de vorm aannemen van de gezichten van beroemde personages, met name superhelden, maar hij heeft ook een paar schurken gemaakt. Zijn 20-delige heldencollectie krijgt veel waardering op Behance en Instagram voor het creatieve gebruik van letters en de aandacht voor detail.

Fanlogo's schurken

“Het was voor mij interessant om de afbeeldingen van de personages te combineren met hun naam. De resulterende symbiose van gezichten en letters kreeg een naam”, zegt Kyrmanov. Hij heeft zelfs een nieuwe term bedacht voor de combinatie van gezichten en letters: FAСETTERS. We weten niet zeker of die term zal aanslaan, maar we genieten toch van het werk van Kyrmanov.

Plaats een reactie