Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Batman LEGO Batcave Build

Neem plaats op de eerste rij bij de nieuwe Batman LEGO Batcave Build. Dit allereerste model in Shadow Box-stijl bevat beweegbare items, minifiguren en een Batmobile boordevol functies in één buitengewone set.

Helden en schurken

De cast van 7 bevat 2 versies van Batman en 5 figuren die alleen in deze set voorkomen: Max Shreck, The Penguin, Catwoman, Alfred Pennyworth en Bruce Wayne.

Batmobile boordevol functies

Open het dak om het Batman minifiguur met de stoffen cape toe te voegen en draai vervolgens het tandwiel opzij om 2 verborgen lanceerinrichtingen te onthullen.

Ontdek de geheimen met beweegbare details

  • Verander het Batcomputer-scherm om problemen te detecteren
  • Schuif de deuren open om Bat-Gear en gadgets te onthullen
  • Verlicht de Batsuit-kluis met een light brick
  • Open de schuifdeur om toegang te krijgen tot de Batmobile

Fans kunnen de iconische Batcave uit de film Batman Returns uit 1992 nabootsen met de LEGO DC Batman Batcave – Shadow Box (76252). Deze 3.981-delige set bevat beweegbare voorwerpen, minifiguren en een Batmobile boordevol functies en vormt zo een gedetailleerd en dynamisch displaystuk dat iedereen zal boeien.

De Batcave set is ruim 51 centimeter breed en bevat een assortiment authentieke details, waaronder beweegbare items die vanaf de achterkant kunnen worden bediend. Gebruikers kunnen de stoel draaien, het computerscherm veranderen en de gereedschapsopslag en de verlichte Batsuit-kluis openen en sluiten. Voor extra realisme is een Batmobile met allerlei praktische functies inbegrepen, samen met 7 minifiguren: Max Shreck, The Penguin, Catwoman, 2 versies van Batman, Alfred Pennyworth en Bruce Wayne. Voor extra gemak kun je een digitale versie van de bouwinstructies van de set vinden in de LEGO Builder app.

Plaats een reactie