Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Marvel Comics week 28 2024

Bekijk alle nieuwe Marvel Comics in week 28 van 2024, verkrijgbaar vanaf woensdag 10 juli.

Kid Venom #1

JAPAN, 977. Kid Venom maakte zijn aanwezigheid bekend aan de kwaadaardige symbiotes die mensen en wezens gijzelden… maar wie heeft er nog meer een oogje op Kintaro en zijn symbiote?

X-Men #1

FROM THE ASHES! Krakoa is weg, Orchis is gevallen… maar de X-Men blijven altijd. En vanuit hun nieuwe thuis in Alaska hijsen de X-Men trots een vlag.

Ultimates #2

Captain America houdt rekening met de ontmanteling van naties door de Maker en bezoekt het Witte Huis… wat leidt tot een enorme vechtpartij tussen Midas en deze jonge groep vrijheidsstrijders!

Union Jack The Ripper: Blood Hunt #3

De eenmansoorlog van Union Jack tegen vampieren komt tot een hoogtepunt! Maar wat zal hij opofferen om zijn land te redden?

Wolverine: Blood Hunt #3

Wolverine en Nightguard hebben het hart van de vampierbasis bereikt. Maar als ze door de aquatische Aqueos Vampires kunnen vechten, welke ongekende verschrikkingen wachten er dan in de grotten erboven?!

Avengers #16

BARON BLOOD STRIKES! Captain America moet vechten tegen een door vampieren overspoelde Hydra! Zal de groep helden van Cap het leger vampieren van Baron Blood aankunnen?

Hulk: Blood Hunt #1

De uitdaging van Hulk en Banner om Charlies ziel te redden leidt hen door de stad Old Tucson in het Oude Westen… maar de laatste man in de stad heeft een indrukwekkend verhaal te vertellen.

Amazing Spider-Man #53

ONTMOET SPIDER-GOBLIN! Peter Parker is een veranderd man, en nu is hij het gevaarlijkste supermens ter wereld.

Marvel Unlimited

Nieuwe Marvel Comics in de Marvel Unlimited app deze week.

Plaats een reactie