Krusty The Clown Playmates Toys Actiefiguur

Personage uit The Simpsons

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0043377991144 Categorie: Tags: , , , ,

Playmates Toys Actiefiguur van Krusty The Clown uit The Simpsons.

The Simpsons

The Simpsons familie woont in Springfield, een fictieve stad in Midden-Amerika. Homer, de vader van het gezin, werkt als veiligheidsinspecteur bij de kerncentrale van Springfield, een functie die haaks staat op zijn zorgeloze, bazige persoonlijkheid. Hij is getrouwd met Marge Bouvier, een stereotype Amerikaanse huisvrouw en moeder. Ze hebben drie kinderen: Bart Simpson, een tienjarige onruststoker en grappenmaker; Lisa Simpson, een vroegrijpe achtjarige activiste; en Maggie Simpson, de baby van het gezin die zelden spreekt, maar communiceert door op een speen te zuigen. Hoewel het gezin disfunctioneel is, laten bepaalde situaties zien dat de gezinsleden om elkaar geven. Homer’s vader Grampa Simpson woont in het bejaardenhuis van Springfield nadat Homer zijn vader dwong zijn huis aan het gezin te verkopen. De familie heeft ook een hond genaamd Santa’s Little Helper en een kat met de naam Snowball.

Krusty The Clown

Herschel Shmoikel Pinchas Yerucham Krustofsky, beter bekend onder zijn artiestennaam Krusty the Clown, is de oude clownpresentator van Bart en Lisa’s favoriete tv-show, een combinatie van kindertelevisie en tekenfilms, waaronder The Itchy & Scratchy Show. Krusty wordt vaak afgeschilderd als een cynische, opgebrande, verslaafde roker die ongelukkig wordt door de showbusiness, maar toch doorgaat. Krusty The Clown werkt vaak samen met zijn sidekick Sideshow Bob.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

13 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2000

Merk