Aanbieding!

Praetorian Guard JAKKS Pacific Actiefiguur

Personage uit Star Wars

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0039897692449 Categorie: Filters: , , ,

JAKKS Pacific Actiefiguur van Praetorian Guard uit Star Wars: The Last Jedi.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

The Last Jedi

The Last Jedi volgt Rey terwijl ze de hulp zoekt van Luke Skywalker, in de hoop het tij te keren voor de Resistance in de strijd tegen Kylo Ren en de First Order, terwijl generaal Leia Organa, Finn en Poe Dameron proberen te ontsnappen.

Praetorian Guard

De Praetorian Guards zijn acht goed opgeleide menselijke krijgers die dienen als elite persoonlijke lijfwachten van Supreme Leader Snoke, heerser van de militaire junta en hermetische staat die bekend staat als de First Order, zoals de Imperial Royal Guards die Emperor Palpatine beschermden tijdens het bewind van het Galactic Empire.

Grootte

45 cm

Verpakking

Doos in plastic

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2017

Merk