Rey Starkiller Hasbro Actiefiguur

Personage uit Star Wars

9,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 7061256588370 Categorie: Filters: , , ,

Hasbro Actiefiguur van Rey Starkiller uit Star Wars: The Force Awakens.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

The Force Awakens

The Force Awakens volgt Rey, Finn, Poe Dameron en Han Solo’s zoektocht naar Luke Skywalker en hun strijd in de Resistance. Ze worden geleid door generaal Leia Organa en veteranen van de Rebel Alliance, tegen Kylo Ren en de First Order, een opvolger van de Galactic Empire.

Rey

Rey is een jonge vrouw. Ze is koppig, eigenzinnig, moedig, optimistisch en blijft trouw aan haar vrienden. Rey is zeer Force gevoelig, wat wordt onthuld wanneer ze de lightsaber krijgt aangeboden dat eerst eigendom was van Anakin Skywalker en vervolgens van zijn zoon Luke. Zonder training kan ze de Force gebruiken.

Grootte

10 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2015

Merk

Nummer