Desert Landspeeder & Finn Hasbro Actiefiguur

Personage en voertuig uit Star Wars

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 7423626524584 Categorie: Filters: , , ,

Hasbro Actiefiguur van Finn en Desert Landspeeder uit Star Wars: The Force Awakens.

Star Wars

De avonturen van Star Wars spelen zich een lange tijd geleden af in een melkwegstelsel ver, ver weg, waarin mensen, buitenaardse wezens, en robots samen leven. Ruimtereizen tussen planeten is gebruikelijk met lichtsnelheid vanwege de hyperspace technologie. De planeten variëren van welvarende, planeetbrede steden tot woestijnen die nauwelijks bevolkt zijn door primitieve stammen. Vrijwel elke Star Wars planeet wemelt van bewust en onbewust buitenaards leven dat gebruikt maakt van astronomische objecten als asteroïde velden en nevels. Ruimtevaartuigen variëren van kleine starfighters tot enorme kapitaalschepen zoals de Star Destroyers, ruimtestations en Death Stars ter grootte van de maan. Telecommunicatie omvat tweerichtingsaudio, audiovisuele schermen, holografische projecties en HoloNet.

Een mystieke kracht die bekend staat als de Force is een energieveld gecreëerd door alle levende wezens en dat de Melkweg verbind. Door middel van training en meditatie vertonen degenen verschillende superkrachten als telekinese, voorkennis, telepathie en manipulatie van fysieke energie. Er wordt aangenomen dat niets onmogelijk is voor de Force. De genoemde bevoegdheden worden uitgeoefend door twee grote ridderorden die met elkaar in conflict zijn. De Jedi, vredeshandhavers van de Galactic Republic die optreden aan de lichte kant van de Force, en de Sith, die de donkere kant gebruiken door angst en agressie te manipuleren.

The Force Awakens

The Force Awakens volgt Rey, Finn, Poe Dameron en Han Solo’s zoektocht naar Luke Skywalker en hun strijd in de Resistance. Ze worden geleid door generaal Leia Organa en veteranen van de Rebel Alliance, tegen Kylo Ren en de First Order, een opvolger van de Galactic Empire.

Finn

Finn, oorspronkelijk aangeduid als FN-2187, is een ex-stormtrooper van de First Order die diende onder Captain Phasma en Kylo Ren. Hij werd op jonge leeftijd uit zijn familie gehaald en verkocht aan de First Order om deel uit te maken van hun steeds groter wordende leger. Hij werd het grootste deel van zijn leven getraind om een effectieve, loyale en meedogenloze soldaat te zijn. Ondanks zijn training raakt Finn gedesillusioneerd door de First Order tijdens zijn eerste gevechtsmissie op de planeet Jakku.

Desert Landspeeder

Een Landspeeder is een voertuig voor grondtransport dat enigszins kan zweven en dat doorvoer met relatief hoge snelheden mogelijk maakt. Verschillende typen Landspeeders zijn de RGC-18 Landspeeder, de V-35 Courier, de T-44 Landspeeder, de XP-38 Sportspeeder en de V-40.

Grootte

25 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met voertuig

Uitgave

2015

Merk