Jungle Hunter NECA Head Knockers Verzamelfiguur

Personage uit Predator

39,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0634482319314 Categorie: Filters: , , , , ,

NECA Head Knockers Verzamelfiguur van Jungle Hunter uit Predator.

Predator

Een buitenaards ruimtevaartuig zet een shuttle in naar de aarde, waar de Vietnam-oorlogsveteraan majoor Alan “Dutch” Schaefer en zijn militaire reddingsteam, de taak hebben een minister van Buitenlandse Zaken en zijn assistent te redden van opstandelingen. CIA-officier Al Dillon, een vriend van Dutch uit de Vietnamoorlog, krijgt de opdracht om het team te vergezellen. Onderweg ontdekt het team een wrak van een helikopter en drie gevilde lijken. Vervolgens bereiken ze het guerrillakamp en zijn getuige van de executie van een gijzelaar. Ze worden gevolgd en aangevallen door een entiteit en beginnen blindelings hun wapens in de jungle af te vuren, waarbij het wezen onbewust wordt verwond. Terwijl het wezen zichzelf hersteld, beseffen de commando’s dat er op ze wordt gejaagd. De een gelooft dat guerrillastrijders verantwoordelijk zijn, maar de ander is er van overtuigd dat hun achtervolger geen mens is.

Alien vs Predator

Alien vs Predator toont een reeks dodelijke ontmoetingen tussen de mensheid en andere buitenaardse soorten. De Aliens zijn woeste, endoparasitoïde wezens, en de Predators zijn technologisch geavanceerde krijgers die jagen als sport en voor de eer.

Jungle Hunter

De Predator, ook bekend als Yautja of Jungle Hunter, is een buitenaardse soort, gekenmerkt door zijn jacht op andere soorten voor de sport. Predators onderscheiden zich fysiek van mensen door hun grotere lengte, enorme kaken en lange, haarachtige aanhangsels op hun hoofd die aan hun schedels vastzitten. Hun lichamen zijn bestand tegen schade en kunnen herstellen van meerdere schotwonden en stralingsdoses die dodelijk zouden zijn voor mensen. Hun wonden vereisen echter medische aandacht en hiervoor hebben ze een draagbare chirurgische kit in hun harnas. Ze zijn ook in staat ondraaglijke pijn te verdragen. Predators zijn veel sterker dan mensen, gemakkelijk in staat om een geconditioneerde volwassen mens te overtreffen en massief beton met hun blote handen te verbrijzelen. Ze zijn ook bekwame klimmers en zullen gemakkelijk door bomen of over daken bewegen op zoek naar een prooi.

Grootte

23 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2017

Merk

Nummer