Oyu from Odani McFarlane Toys Actiefiguur

Personage uit Onimusha

12,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926181425 Categorie: Tags: , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Oyu from Odani uit Onimusha.

Onimusha: Warlords is voornamelijk gebaseerd op de Japanse Sengoku-periode en begint met de feodale heer Nobunaga Oda die wordt gedood tijdens een gevecht. Een van de prominente strijders, Hidemitsu Samanosuke Akechi, ontvangt een brief van zijn neef prinses Yuki die zich zorgen maakt over de verdwijning van bedienden uit haar kasteel. Samanosuke voegt zich bij de kunoichi Kaede om Yuki te redden en ontdekt dat demonische wezens die bekend staan ​​als Genma de boosdoeners zijn. Om de Genma te verslaan, verleent de Oni-clan Samanosuke krachten van hun soort. Tijdens zijn gevechten ontdekt Samanosuke dat de Genma Nobunaga hebben opgewekt om in hun behoeften te voorzien, terwijl ze van plan zijn Yuki en een wees genaamd Yumemaru op te offeren om hem meer bevoegdheden te geven. Samanosuke slaagt erin om Yuki en Yumemaru te redden en doodt de Genma Lord, de God van het Licht Fortinbras. Samanosuk’s groep neemt dan verschillende paden.

In het vervolg, Onimusha 2: Samurai’s Destiny, gebruikt Nobunaga de Genma in zijn strijdkrachten om Japan te verenigen en het Yagyu-dorp te vernietigen waarvan de clan Genma-verdelgers zijn. De enige overlevende van de clan, Jubei Yagyu, gaat op een zoektocht om zijn clan te wreken terwijl hij ontdekt dat hij Oni-krachten van zijn moeder heeft geërfd terwijl hij ze samen met de vijf bollen van de Oni gebruikt om tegen Nobunaga’s soldaten te vechten. Tijdens zijn reis ontmoet Jubei verschillende bondgenoten die ook Nobunaga’s leven zoeken. Jubei slaagt erin het kasteel van Gifu te infiltreren en gaat alleen de confrontatie aan met Nobunaga. Hoewel Jubei Nobunaga doodt, ontsnapt de ziel van de krijgsheer en herstelt zichzelf later. De spin-off Onimusha: Blade Warriors heeft de cast van Warlords en Samurai’s Destiny in een nieuwe strijd tegen de strijdkrachten van Nobunaga.

In de derde game, Onimusha 3: Demon Siege, valt de clan van Samanosuke de Oda-troepen opnieuw aan. Voordat Samanosuke Nobunaga confronteert, wordt hij naar het moderne Parijs vervoerd als resultaat van een experiment van de Genma-wetenschapper Guildernstern om zijn verwanten in staat te stellen meer landen te veroveren. Ondertussen is serviceagent Jacques Blanc het slachtoffer van Guildernstern terwijl hij wordt getransporteerd naar de Sengoku-periode in Japan. Daar krijgt Jacques oni-krachten van een oni die hem vertelt om samen te werken met Samanosuke uit deze tijdlijn en Nobunaga te verslaan als hij naar huis wil terugkeren. Terwijl Jacques Samanosuke in het verleden helpt, wordt Samanosuke in de toekomst geholpen door de familie van Jacques om de Genma te onderzoeken. Uiteindelijk slagen de twee oni-krijgers erin de invasie te stoppen en terug te keren naar hun respectievelijke tijden. Samanosuke slaagt erin om Nobunaga te verslaan en zijn ziel binnen de Oni Gauntlet te verzegelen om een ​​nieuwe opstanding te voorkomen.

In het vierde spel, Onimusha: Dawn of Dreams, verenigde Nobunaga’s dienaar Hideyoshi Toyotomi Japan met de Genma die hij in hun acties steunde. Zijn onwettige zoon, Hideyasu “Soki” Yuki, gaat op een zoektocht om Hideyoshi te verslaan en de Genma te stoppen. Hij wordt geholpen door verschillende andere krijgers, waaronder een oudere Samanosuke die hem herkent als de Black Oni, de God van de Duisternis. Nadat Soki zijn oni-krachten onder de knie heeft, voegt hij zich bij zijn vrienden om het leger van Hideyoshi te verslaan. In de nasleep wordt onthuld dat Hideyoshi een marionet was van het Genma Triumvirate die Fortinbras op zijn volle kracht wil doen herrijzen als de Genmas’ God of Light. Hoewel het Genma Triumvirate en Hideyoshi zijn verslagen, herrijst Fortinbras samen met Soki en gebruikt de Oni Gauntlet om de Genma te vernietigen en de vrede in het land te herstellen ten koste van zijn leven. Kort daarna begint Samanosuke aan een zoektocht om de Oni Gauntlet te verzegelen om te voorkomen dat Nobunaga wordt vrijgelaten.

Dit figuur wordt geleverd in een gripzak met de originele kaart die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de kaart.

Grootte

14,5 cm

Verpakking

Kaart in gripzak

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2002

Merk