Aanbieding!

Storm Funko Dorbz Verzamelfiguur

Mutant uit X-Men

4,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698116701 Categorie: Filters: , , , , , ,

Funko Dorbz Verzamelfiguur van Storm uit X-Men.

X-Men

X-Men draait om mutanten mensen met bijzondere gemuteerde eigenschappen. Vanwege deze krachten worden mutanten gehaat en gevreesd door de normale mensen. Professor Charles Xavier is zo’n mutant en runt een speciale school waar hij mutanten leert met hun krachten om te gaan. Hij wil kosten wat het kost mutanten en mensen in vrede samen laten leven, maar wordt tegengewerkt door zijn oude vriend Magneto. Magneto heeft als kind in een concentratiekamp van de nazi’s gezeten en heeft met eigen ogen gezien waar rassenhaat toe kan leiden. Vrezend dat mutanten hetzelfde lot zullen ondergaan wil hij dat mutanten de wereld veroveren.

De X-Men worden opgericht door Charles Xavier. Oorspronkelijk bestaat het team uit Scott Summers (Cyclops), Warren Worthington III (Archangel), Henry ‘Hank’ McCoy (Beast), Bobby Drake (Iceman) en Jean Grey (Marvel Girl). Tijdens een missie naar het eiland Krakoa worden de oorspronkelijke X-Men gevangen en komt een tweede team hen redden. Dit team introduceert James Howlett (Wolverine), Peter Rasputin (Colossus), Kurt Wagner (Nightcrawler) en Ororo Munroe (Storm).

Storm

Ororo Munroe werd geboren in New York City als kind van een Keniaanse stamprinses en een Amerikaanse fotograaf. Als Ororo zes maanden oud is, verhuizen zij en haar ouders naar de Egyptische hoofdstad Caïro. Vijf jaar later stort een straaljager neer in het huis van haar ouders, waarbij ze omkomen. Onder de voogdij van een meesterdief werd Munroe een bekwame zakkenroller, het middel waarmee ze door toeval Professor X ontmoet. Ororo toont haar mutante vermogen om het weer te beheersen en Professor X overtuigt haar om zich bij de X-Men aan te sluiten en haar vaardigheden te gebruiken voor een groter doel. Ororo Munroe krijgt de bijpassende codenaam Storm.

Grootte

8 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2017

Merk

Nummer

214