Aanbieding!

Erin Gilbert Mattel Actiefiguur

Personage uit Ghostbusters

7,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 0887961344363 Categorie: Filters: , , , ,

Mattel Actiefiguur van Erin Gilbert uit Ghostbusters.

Ghostbusters

Nadat de parapsychologieprofessoren Peter Venkman, Ray Stantz en Egon Spengler van Columbia University hun eerste ontmoeting met een geest in de New York Public Library hebben meegemaakt, verliest de universiteitsdecaan de geloofwaardigheid van hun paranormaal gerichte onderzoek en ontslaat ze. Het trio reageert door Ghostbusters op te richten, een paranormale onderzoeks- en eliminatiedienst die opereert vanuit een oude brandweerkazerne. Ze ontwikkelen hightech nucleair aangedreven apparatuur om geesten te vangen en in bedwang te houden.

Na een paranormale ontmoeting in haar appartement belt Dana Barrett de Ghostbusters. Ze vertelt dat ze getuige was van een demonisch hondachtig wezen in haar koelkast. Ray en Egon onderzoeken de situatie terwijl Peter haar appartement inspecteert. Vervolgens worden de Ghostbusters ingehuurd om de vraatzuchtige geest Slimer uit het Sedgewick Hotel te verwijderen. Ze vangen de geest en deponeren hem in een ecto-containment unit onder de brandweerkazerne. Bovennatuurlijke activiteit neemt snel toe in de stad en de Ghostbusters worden beroemd; ze nemen Winston Zeddemore aan als vierde lid, om aan de groeiende vraag te voldoen.

Ghostbusters: Answer the Call

Ghostbusters: Answer the Call richt zich op vier excentrieke vrouwen en hun incompetente assistent die geïnteresseerd zijn in parapsychologie en een spookvangend bedrijf beginnen in New York City.

Erin Gilbert

Erin Gilbert is een voormalig professor van Columbia University, gespecialiseerd in theoretische deeltjesfysica. Zij schreef samen met Abby Yates mee aan het boek “Ghosts from Our Past: Both Literally and Figuratively: The Study of the Paranormal”. Ze is een van de vier vrouwelijke Ghostbusters.

Grootte

15 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2016

Merk