Sansa Stark Funko POP! Verzamelfiguur

Personage uit Game of Thrones

9,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698444477 Categorie: Filters: , , ,

Funko POP! Verzamelfiguur van Sansa Stark uit Game of Thrones.

Game of Thrones

De eerste verhaallijn van Game of Thrones gaat over de Iron Throne van de Seven Kingdoms of Westeros. Er zijn politieke conflicten tussen de adellijke families die ofwel strijden om de troon of vechten voor onafhankelijkheid van wie er ook op zit. Het tweede verhaal richt zich op de laatste afstammeling van de afgezette heersende dynastie van het rijk, die is verbannen naar Essos en van plan is terug te keren en de troon terug te vorderen. De derde volgt de Night’s Watch, een militair bevel dat het rijk verdedigt tegen bedreigingen van de naderende winter, evenals de legendarische wezens en woeste volkeren aan de noordgrens van Westeros.

House of The Dragon

Tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones staat House Targaryen aan de absolute top van zijn macht. Koning Viserys Targaryen breekt met een eeuw traditie door zijn dochter Rhaenyra tot erfgenaam van de Iron Throne te benoemen. Maar wanneer Viserys later een zoon verwekt, is de rechtbank geschokt als Rhaenyra haar status als zijn erfgenaam behoudt, en verdeeldheid zaait wrijving over het rijk.

Sansa Stark

Koningin Sansa Stark is de oudste dochter van Lord Eddard Stark en zijn vrouw, Lady Catelyn, zus van Robb, Arya, Bran en Rickon Stark, en “halfzus” van Jon Snow; hoewel het eigenlaar haar neef is. Aanvankelijk verloofd met prins Joffrey Baratheon, de erfgenaam van de ijzeren troon, reist Sansa naar King’s Landing ter voorbereiding op haar huwelijk, maar wordt in wezen een gijzelaar van House Lannister na de executie van haar vader op verzonnen beschuldigingen van verraad.

Grootte

10 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

Merk

Nummer

82