Rapunzel & Pascal BULLYLAND Verzamelfiguren

Prinses en kameleon uit Disney Sprookjes

7,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 4007176134627 Categorie: Filters: ,

BULLYLAND Verzamelfiguren van Rapunzel en Pascal uit Disney Sprookjes.

Rapunzel

Rapunzel is een prinses met genezende eigenschappen die ze heeft geërfd van een magische bloem die haar zieke moeder tijdens haar zwangerschap heeft ingenomen. De prinses word ontvoerd door een ijdele oude vrouw genaamd Moeder Gothel, die haar haar gebruikt om jong en mooi te blijven. Gothel voedt de prinses op in een geïsoleerde toren. Als haar achttiende verjaardag aanbreekt, wordt Rapunzel steeds enthousiaster om de toren te verlaten en chanteert ze een dief genaamd Flynn Rider om haar te bevrijden tijdens de afwezigheid van haar Gothel.

Rapunzel is een erg mooie 18-jarige jonge vrouw met een blanke huid, roze wangen, grote groene ogen, bruine wimpers en wenkbrauwen, en lichte sproeten rond haar neus. Ze is 1,85 meter lang, heeft een slank postuur en ietwat brede heupen. Ze staat bekend om haar lange goudblonde haar dat ongeveer 22 meter lang is.

Pascal

Op een nacht komt Rapunzel een babykameleon tegen bij het raam in de toren, gevolgd door een giftige slang. De kameleon wordt gebeten door de slang en sterft door vergiftiging, maar Rapunzel wekt de kameleon tot leven met de kracht van haar haar. De kameleon laat weten dat hij alleen op de wereld is, iets waar Rapunzel zich in herkent, aangezien Gothel haar vaak lange tijd alleen in de toren liet. Rapunzel noemt de kameleon Pascal, en om hun wederzijdse eenzaamheid te verhelpen, nodigt zij hem uit om bij haar te komen wonen, zodat ze vanaf die nacht aan elkaars zijde kunnen blijven en beste vrienden kunnen worden.

Grootte

9 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

2 figuren

Merk