Deja Vu Mattel Speelfiguur

Hondje uit 101 Dalmatiërs

7,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 0887961718478 Categorie: Filters: , , , , ,

Mattel Speelfiguur van Deja Vu uit 101 Dalmatiërs.

101 Dalmatiërs

101 Dalmatiërs, of 101 Dalmatians, volgt een nest Dalmatische puppy’s die worden ontvoerd door de gemene Cruella de Vil, die hun vacht wil gebruiken om jassen te maken. De ouders van de puppy’s, Pongo en Perdita, wilden hun puppy’s redden van Cruella, waarbij ze 84 extra puppy’s redden die Cruelle in dierenwinkels had gekocht, waardoor het totaal van Dalmatiërs op 101 kwam.

101 Dalmatian Street

101 Dalmatian Street draait om een grote familie van 99 Dalmatische puppy’s wiens namen beginnen met de letter D. Hun ouders heten Doug en Delilah, van wie de laatste een achter achterkleindochter is van Pongo en Perdita. Doug en Delilah geven vaak de oudste broer en zu, Dylan en Dolly de leiding over de puupy’s terwijl zij druk aan het werk zijn. De dalmatiërs wonen op zichzelf in 101 Dalmatian Street, gelegen in Londen in de 21e eeuw. Hun eigenaar Dodie Smith is een excentrieke miljardair die het huis verliet en op een eiland ging wonen.

Deja Vu

Destiny, Dallas en Deja Vu Dalmatian, ook wel bekend als Triple D, zijn drie vrouwelijke Dalmatiërs. Ze zijn drie van de 96 andere puppy’s van Delilah en Doug, en zijn een trio van over-the-top drielingen. Ze werken als actrices en helpen hun ouders de huiskosten te betalen.

Grootte

13 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

Merk

Nummer