Harley Quinn Gold Jada Toys Metals Die Cast Verzamelfiguur

Superschurk uit DC Universe

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0801310982280 Categorie: Filters: , , , , , ,

Jada Toys Metals Die Cast Verzamelfiguur van Harley Quinn Gold uit DC Universe.

DC Universe

Het DC Universe (DCU) is een universum waar de meeste verhalen van DC Comics plaatsvinden. Superteams als de Justice League, Teen Titans en vele DC superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern, Aquaman, Green Arrow en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als de Joker, Lex Luthor, Catwoman, Deathstroke, de Penguin en Darkseid.

Het DC Universe is net als de echte wereld, maar dan met superhelden en superschurken erin. Daarnaast bestaan er ook veel fictieve landen als de Qurac, Vlatava en Zandia. Hoewel verhalen zich vaak afspelen in de Verenigde Staten, spelen ze zich ook vaak af in fictieve steden als Gotham City en Metropolis. Buitenaardse soorten als Kryptonians, Thanagarians en interstellaire samenlevingen zijn niet ongewoon.

Harley Quinn

Harley Quinn is een schurk zonder superkrachten en vertrouwt op haar lenigheid, vechtvaardigheden en wapens. Ze is immuun tegen gifstoffen en heeft verbeterde kracht, behendigheid, duurzaamheid, reflexen en het vermogen om onder water te ademen. Ze ontving deze krachten nadat ze werd geïnjecteerd met een serum door Poison Ivy. Harley Quinn is bedreven in het gebruik van verschillende wapens, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van gag-items met een clownthema, waaronder poppistolen, rubberen kippen, extra grote pistolen en hamers, waarbij de laatste haar kenmerkende wapen is. Harley Quinn is een frequente handlanger en liefhebber van de Joker, evenals de beste vriend van mede-superschurk Poison Ivy.

Grootte

10 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2016

Merk