Actiefiguren en verzamelfiguren

Actiefiguren en verzamelfiguren

Popfiguren is een online speelgoedwinkel voor kinderen en volwassenen. De webshop heeft een unieke collectie van speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren die bekend zijn van films, series, games, comics en muziek. Het uitgebreide aanbod bestaat uit moderne en vintage actiefiguren, Funko POP! en andere populaire verzamelfiguren uit de vele verschillende vormen van popcultuur.

Verzamelaars, liefhebbers en fans van artiesten, superhelden, cartoons, anime en manga kopen hier gemakkelijk, veilig en snel speelgoed figuren en poppetjes van hun favoriete personages.

Speelgoed figuren en poppetjes

Speelgoed figuren en poppetjes zijn voornamelijk gemaakt om entertainment te bieden of te verzamelen. Eenvoudige voorbeelden zijn actiefiguren, verzamelfiguren, speelfiguren, poppen en poppetjes. Speelgoed is vaak ontworpen voor kinderen, hoewel steeds meer speciaal voor volwassenen worden gemaakt.

Actiefiguren

Actiefiguren zijn beweegbare speelgoed figuren, grotendeels gemaakt van plastic. Ze zijn vaak gebaseerd op personages uit een film, serie, game, comic of op artiesten die bekend zijn van muziek. Een actiefiguur is meestal op de markt gebracht voor jongens om mee te spelen of voor volwassen verzamelaars die actiefiguren verzamelen.

Verzamelfiguren

Verzamelfiguren zijn voornamelijk statische figuren, veelal gemaakt van plastic of vinyl. Ze zijn vaak gebaseerd op personages uit een film, serie, game, comic of op artiesten die bekend zijn van muziek. Een verzamelfiguur is niet gemaakt om mee te spelen en meestal op de markt gebracht voor fans en verzamelaars van popcultuur.

Poppen

Poppen zijn beweegbare speelgoed figuren, meestal gemaakt van vinyl en nylon. Ze worden voornamelijk ontworpen om te kleden en modetrends te weerspiegelen. Een pop is meestal op de markt gebracht voor meisjes om mee te spelen of volwassen verzamelaars die poppen verzamelen.

Popcultuur

De meest voorkomende vormen van popcultuur zijn films, televisie, videogames, stripboeken, muziek, sport en mode. Sommige mensen zijn heel selectief in de consumptie van popcultuur, maar het is moeilijk om iemand te vinden die helemaal niet is geraakt door de populaire cultuur.

Online speelgoedwinkel

In de online speelgoedwinkel van Popfiguren kun je moderne en vintage actiefiguren, verzamelfiguren, speelfiguren, poppen en poppetjes kopen. Alle speelgoed figuren en poppetjes in de webshop zijn nieuw en zitten nog in de originele verpakking. Online speelgoed bestellen is gemakkelijk en snel. Je kunt de bestelling veilig betalen met iDEAL, PayPal of Klarna en verzenden is mogelijk via DHL, PostNL of Homerr.