Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

30e verjaardag Disneyland Paris

Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Droom groter, lach harder en geniet nog meer tijdens de spectaculaire en unieke 30e verjaardag van Disneyland Paris. Disneyland in Parijs straalt magischer dan ooit! Ze vieren de 30e verjaardag tot en met zaterdag 30 september 2023!

Een vrolijke nieuwe show met de Disney Figuren

Laat je vanaf zondag 8 januari 2023 verrassen door “Dream…and Shine Brighter”, een vrolijke dagshow voor de 30e verjaardag van Disneyland Parijs. Ga naar het Kasteel van Doornroosje voor een kleurrijk feest met veel vrolijke Disney Figuren. Ze nodigen iedereen uit om mee te dansen en te zingen om de verjaardag te vieren.

Een magische sfeer

Geniet van de magische sfeer en bewonder de feestelijke decoraties voor de 30e verjaardag, zowel overdag als in de avonduren.

Glinsterende nieuwe outfits

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Katrien Duck en hun vrienden kunnen niet wachten om de verjaardag met je te vieren in hun schitterende nieuwe outfits.

Gardens of Wonder

Dwaal door 10 betoverende thematuinen op Central Plaza met 30 unieke beelden die een wereld van Disney Figuren tot leven brengen als nooit tevoren. Bezoek de Gardens of Wonder zowel overdag als in de avond en beleef twee totaal verschillende ervaringen.

Disney D-Light

Laat je verrassen door de nieuwe magische show. Spectaculair dansende drones verlichten de lucht boven het Kasteel van Doornroosje als bij toverslag, gevolgd door de spectaculaire avondshow Disney Illuminations. Dit is de perfecte manier om je dag tijdens de 30e verjaardag af te sluiten.

Exclusieve souvenirs

Ga naar New Century Notions Flora’s Unique Boutique, Emporium en World of Disney om de collectie van nieuwe en exclusieve 30e verjaardag souvenirs te ontdekken. Neem de magie mee naar huis.

Unieke snacks

Geniet van Disneylicious snacks en maaltijden die speciaal voor de 30e verjaardag zijn gemaakt.

Toen en nu… de gasten uit Nederland delen hun meest magische herinneringen aan 30 jaar Disneyland in Parijs.
Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee!

Ontdek het beste van 30 magische jaren

Naast de nieuwigheden die speciaal zijn ontworpen voor de verjaardag, kun je blijven genieten van alle klassiekers, of het nu je eerste of je 30e bezoek is.

Onvergetelijke attracties

Voel de magie van de legendarische attracties die spannend zijn voor jong en oud.

Magische momenten met Disney Figuren

Deel een onvergetelijk moment met je favoriete Disney Figuur. Neem je mooiste pose aan en zeg “magie”!

Ontdek Disney Hotel New York – The Art of Marvel

Meer dan een hotel, een meesterwerk! Ontspan in dit volledige vernieuwde 4-sterrenhotel.

Plaats een reactie