Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Popfiguren op Trustpilot

Popfiguren heeft de volle vertrouwen in de kwaliteit en prijs van het assortiment, snelle levering en goede klantenservice. Wij willen al onze klanten dan ook uitnodigen om hun ervaring met Popfiguren te delen op Trustpilot.

Wat is Trustpilot?

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Het online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

Trustpilot-reviews helpen consumenten met vertrouwen te winkelen, en voorzien bedrijven van waardevolle inzichten die ze kunnen gebruiken om hun aanbod en bedrijfsprocessen aan te scherpen. Hoe meer mensen hun ervaringen delen op het platform, hoe meer waardevolle inzichten we bedrijven kunnen bieden, en hoe meer mogelijkheden zij hebben om het vertrouwen van consumenten te winnen.

Hoe werkt Trustpilot?

Reviews op Trustpilot worden geschreven door consumenten van over de hele wereld. Iedereen met een service- of koopervaring in de afgelopen 12 maanden, kan hierover gratis een review schrijven, mits ze over een Trustpilot-gebruikersaccount beschikken, de richtlijnen voor reviewers naleven en geen belangenconflict hebben met het bedrijf dat ze beoordelen. Een gebruikersaccount moet zijn gekoppeld aan een e-mailadres, zodat Trustpilot contact kan opnemen voor account- en servicegerelateerde problemen.

Reviews over bedrijven worden gepubliceerd op hun openbare Trustpilot-profiel. Hier kunnen consumenten reviews lezen en achterlaten en andere relevante informatie vinden, zoals onder meer de TrustScore en sterrenscore van het bedrijf.

Plaats een reactie