Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Jurassic Park in Concert

Welkom… in Jurassic Park! Ter viering van het 30-jarig jubileum van de film brengen ze in september 2024 het verbluffende filmconcert Jurassic Park in Concert naar Rotterdam!

Ervaar deze memorabele klassieker van Steven Spielberg als nooit tevoren. De volledige film keert in HD terug op het witte doek met een groot symfonieorkest die de iconische soundtrack van John Williams live uitvoert bij de film. Naast de baanbrekende special effecten, heeft de meeslepende muziek van Jurassic Park een blijvende invloed gehad op de filmmuziekwereld en is een essentieel onderdeel van wat de film zo memorabel maakt.

Jurassic Park in Concert 2024

Ga in 2024 mee op dit muzikale avontuur en neem het op tegen de prehistorische roofdieren in de ultieme strijd om te overleven. Jurassic Park in Concert is op vrijdag 13 en zaterdag 14 september te zien in Rotterdam Ahoy. Zorg dat je op 18 januari 2024 als allereerst kaarten reserveert via de exclusieve pre-sale!

Residentie Orkest

Het Residentie Orkest is het orkest van, voor, in, en vanuit Den Haag. Sinds zijn eerste concert in 1904 heeft het Residentie Orkest zich ontwikkeld tot een van de gerenommeerde symfonieorkesten van Nederland. Het orkest zet actief klassieke muziek in om alle inwoners en bezoekers in Den Haag te verbinden en te prikkelen. Met als doel om van Den Haag een inclusieve, inspirerende, samenwerkende en veelzijdige leefstad te maken. Het Residentie Orkest biedt een muzikale belevenis van topkwaliteit en is altijd op zoek naar de relevantie van muziek op een eigentijdse, jonge en frisse manier.

Plaats een reactie