Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Money Heist: Ultimate Choice

Voor hen is het een baan. Voor jou is het persoonlijk. De keuze is aan jou: wreek jij je familie, of kies je ervoor om een teamspeler te zijn in dit interactieve misdaadverhaal?

Sluit je aan bij de crew van de professor voor een epische missie in dit verhalende spel dat zich afspeelt in het universum van Money Heist. Kies je personage en beleef een wervelend misdaaddrama, liefdesverhaal of beide – kijk waar je keuzes je naartoe leiden.

Misdaad, liefde en drama in een gloednieuw verhaal

  • Jij bent het nieuwste lid van de iconische crew van de professor. De missie: infiltreer in de verleidelijke criminele wereld van de ondergrondse kunstveilingen van Spanje en neem beslissingen die je lot zullen veranderen. Diefstal, drama en romantiek vieren hoogtij in dit interactieve liefdesverhaal. Welke keuzes ga jij maken? Wraak of romantiek?
  • Jij verbergt een geheim. Maak je keuzes om je partners in crime te ondersteunen, of kies je juist voor jezelf? Het drama achter dit interactieve verhaal hangt af van jouw beslissingen, dus kies verstandig.
  • Samen sterker: kies voor romantiek en drama in dit misdaadverhaal. Je beste jeugdvriend staat aan je zijde om je te helpen de misdaad uit te voeren, maar je wordt ook omringd door nieuwe, intrigerende persoonlijkheden. Wie zorgt er voor drama of laat juist de vonken er vanaf vliegen? De keuze is helemaal aan jou bij het maken van je eigen liefdesverhaal.

Een spannende uitbreiding op het universum van Money Heist

  • Dit gloednieuwe verhaal speelt zich af vóór seizoen 1. In veel opzichten is het drama dat zich afspeelt in dit interactieve misdaadverhaal een ‘test’ voor de eerste echte overval van de crew.
  • Gemaakt door Boss Fight, een Netflix Game Studio.

Money Heist: Ultimate Choice is vanaf nu beschikbaar op Netflix.

Plaats een reactie