Apex Legends x Final Fantasy 7: Rebirth

Role-playing ontmoet raketgranaten!? Final Fantasy 7: Rebirth maakt de overstap naar Apex Legends tijdens een speciaal evenement op 22 januari 2024.

Apex Legends

Onderwerp de vijand met karakter in Apex Legends, een free-to-play Hero-shooter waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samen om roem en rijkdom strijden aan de rand van de Frontier.

Leer alles over een continu groeiende selectie gevarieerde Legends, diepgaande tactische squad play en stoutmoedige nieuwe innovaties die verder gaan dan een Battle Royale-ervaring: allemaal in een ruige wereld waarin alles kan en alles mag. Welkom bij de volgende evolutie van Hero-shooter.

Final Fantasy 7: Rebirth

Final Fantasy 7: Rebirth is het tweede deel van het Final Fantasy VII Remake-project, dat het verhaal van deze genrebepalende RPG navertelt in drie aparte games.

De iconische helden Cloud, Barret, Tifa, Aerith en Red XIII zijn ontsnapt uit de dystopische stad Midgar en gaan nu op jacht naar Sephiroth, de wraakzuchtige zwaardvechter uit Clouds verleden waarvan iedereen dacht dat hij dood was.

Dit nieuwe avontuur is geschikt voor alle spelers, zelfs voor degenen die Final Fantasy VII Remake of de oorspronkelijke PlayStation-game nog niet gespeeld hebben. Bereid je voor op een nieuwe norm van filmische verhalen, razendsnelle gevechten en diepgaande ontdekkingstochten in een enorme wereld.

Plaats een reactie