DRAGON BALL: Sparking! ZERO

DRAGON BALL: Sparking! ZERO neemt de legendarische gameplay van de Budokai Tenkaichi-serie en tilt deze naar ongekend hoge niveaus. Ontmoet een ongelooflijke selectie speelbare personages en leer met ze te werken. Ze hebben elk hun eigen kenmerkende vaardigheden, transformaties en technieken. Geef de vechtlust in je vrij baan en breng het gevecht naar arena’s die afbrokkelen en reageren op je kracht terwijl de strijd verder woedt.

Schud de aarde. Breek de hemel. Maak de verwoestende krachten van de sterkste vechters die ooit verschenen zijn in DRAGON BALL van jou!

Adembenemende 3D-gevechten

Neem deel aan bloedstollende, razendsnelle 3D-gevechten die trouw blijven aan de anime en videogameserie, met adembenemende beelden en authentieke gevechtstechnieken zoals stralenbotsingen, sprintaanvallen, bewegingen die zo snel zijn dat je ze niet ziet en planeet-verwoestende ultieme aanvallen.

De grond gaat schudden

Betreed een arena die op elke actie van je reageert. Zie hoe de omgeving met verbluffend realisme reageert terwijl je transformeert of je meest verwoestende aanvallen ontketent. Laat een spoor van vernieling achter terwijl je naar hartenlust vecht.

DRAGON BALL: Sparking! ZERO is binnenkort verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Plaats een reactie