Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Jurassic Park: Survival

Welkom in Jurassic Park. Keer terug naar Isla Nublar, de dag na de gebeurtenissen uit de geliefde Jurassic Park film uit 1993, een origineel avontuur dat al 65 miljoen jaar voortduurt. Overleef spannende first-person actie als InGen wetenschapper Dr. Maya Joshi, die Isla Nublar niet kon evacueren, Ontdek een nooit eerder verteld verhaal in dit actie-avonturenspel. Ervaar het wonder en het gevaar van dinosaurussen, elk met hun eigen specifieke en adaptieve gedrag, tot leven gebracht door de visie van John Hammond.

Verken Isla Nublar

Ga op avontuur door een volledig gerealiseerd Isla Nublar vol reactieve dieren in het wild, dinosaurussen en andere verrassende bedreigingen. Van de iconische torenhoge parkpoorten tot het bezoekerscentrum en verder: Jurassic Park komt tot leven als nooit tevoren.

Ontwijk prehistorische roofdieren

Wees op je hoede, ontsnap en communiceer met de iconische dinosaurussen uit de film. Gebruik je skills voor intense en onvergetelijke gebeurtenissen tijdens een reis om enkele van de dodelijkste wezens te overleven die ooit op aarde hebben rondgelopen.

Overleef het eiland

Verken het park en trotseer de gevaren. Gebruik alle middelen die tot je beschikking staan om intelligente oplossingen te vinden en de vele bedreigingen die op Isla Nublar op de loer liggen te overleven.

Jurassic Park: Survival is binnenkort verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Plaats een reactie