Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

TOYCOLLECTR #6

TOYCOLLECTR is een tweemaandelijks gedrukt tijdschrift gericht op speelgoedverzamelaars en bevat een kijk achter de schermen en diepere duiken in de wereld van verzamelbare moderne en vintage actiefiguren. Het doel van het tijdschrift is om verhalen te vertellen die verzamelaars nog nooit eerder hebben gehoord en om ze beelden te laten zien die ze waarschijnlijk nog nooit eerder hebben gezien.

Of het nu gaat om een zeldzaam vintage actiefiguur uit de jaren 70 of 80 of de nieuwste releases van bedrijven als Hasbro, Mattel, NECA, McFarlane Toys, Super7, Playmates Toys en meer. TOYCOLLECTR is dé bron voor zelden vertelde verhalen over het speelgoed waar we allemaal van houden.

Issue #6 viert de geboorte van Syndicate Collectibles, een joint venture tussen TOYNK.com en voormalig SOTA topman Jerry Macaluso! Het feature-verhaal zit boordevol details over de actiefiguurlicenties waaraan het bedrijf werkt. Dat, plus nog een sculptor profile, vragen en antwoorden over indie speelgoed en nog veel meer!

Plaats een reactie